Alfafar inicia el seu programa de formació per a l’ocupació amb cursos d’anglés

Dijous, 23 Setembre 2021 18:37 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 154 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de l’Agència de Desenvolupament Local, comença un nou programa de formació per a l’ocupació amb cursos d’anglés, orientats a l’adquisició de l’idioma i a la millora de nivell. Les persones interessades podran inscriure’s del 27 al 30 de setembre en la Seu Electrònica o en els Serveis d’Atenció a la Ciutadania (SAC) de l’ajuntament i del barri Orba.

 

Els cursos abasten tres nivells, inicial (A2), intermedi (B1) i avançat (B2), i tindran una duració de 90 hores que es desenvoluparan entre els mesos d’octubre i desembre. Esta formació es planteja de manera que proporcione a les persones participants motivació, recursos i base de coneixement que els permeta presentar-se a proves d’idioma per a incloure-les i millorar els seus currículums professionals.

 

Les formacions estan dirigides a persones empadronades a Alfafar, principalment aquelles que es troben aturades i que acrediten estar inscrits en LABORA i l’ADL. Així mateix, per primera vegada s’ha reservat un contingent de places per a persones treballadores que vulguen millorar la seua ocupabilitat i competència lingüística.

 

A més, s’està treballant en noves formacions orientades a millorar la capacitat de les persones desocupades per a adaptar-se als canvis del mercat laboral, perquè «el mercat de treball actual i futur exigeix tant formació contínua al llarg dels anys, com a habilitats que permeten adaptar-se als canvis del context», ha subratllat la regidora d’ADL, Dolores Caballero.

 

Les formacions que es programaran estaran relacionades amb l’adquisició de noves habilitats per a la cerca activa de treball, especialment mitjançant l’ús de les tecnologies de la informació, així com amb l’obtenció de vocabulari anglés especialitzat en sectors professionals de major ocupabilitat.

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Dijous, 23 Setembre 2021 18:37