Alfafar presenta el seu ambiciós pla per a la ciutat del futur

Dilluns, 27 Setembre 2021 15:26 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 139 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament d’Alfafar ha desenvolupat un Pla Estratègic Municipal Alfafar 2030 que ha sigut presentat al personal tècnic i a l'equip de govern en una convenció municipal. En l'acte, l'alcalde Juan Ramón Adsuara ha realitzat un balanç del desenvolupament de la pandèmia i la necessitat d'impulsar-se al futur.

 

La presentació del pla estratègic, que porta per lema “Alfafar ciutat de persones”, va estar acompanyada per una sèrie de conferències que aclareixen les necessitats municipals detectades en unes extenses enquestes que es van conduir en les últimes setmanes.

 

A l'acte van assistir tant els caps d'àrea de l’Ajuntament d’Alfafar com els regidors de l'equip de govern.

 

Pla Estratègic Municipal Alfafar 2030

El Pla Estratègic Municipal Alfafar 2030 s'encarrega d'alinear totes les estratègies sectorials de l'Ajuntament i fixar un horitzó comú sobre la base de cinc eixos generals. Alfafar 2030, després d'analitzar la seua situació actual, fixa un full de ruta amb la qual aconseguir els seus objectius estratègics.

 

Com a part del compromís d'Alfafar per la inclusió de totes les persones, un desenvolupament eficaç i sostenible i la posada en valor de la participació transversal i interdepartamental, una de les principals línies d'actuació és la d'informació i sensibilització ciutadana, administrativa, associativa i governamental.

 

Per a Juan Ramón Adsuara, alcalde del municipi, “Alfafar 2030, és la nostra aposta per una ciutat de persones, és la nostra aposta per deixar per escrit en una estratègia clara el que volem que siga aquest municipi i el que no volem que siga.”

 

Informa Nou Horta. Alfafar

 

Modificat el Dilluns, 27 Setembre 2021 15:27