Alfafar reparteix més del 80% dels bons escolars en l’edició 2021

Dimecres, 20 Octubre 2021 15:28 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 148 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria d’Educació, i en col·laboració amb l’àrea de Sistemes informàtics, ha repartit este 2021 el 81,45% dels bons escolars per a famílies d’Alfafar. En total són 2.288 estudiants els que s’han beneficiat d’estes ajudes.

 

Al voltant del 85% dels bons han sigut ja canviats en els comerços locals adherits al conveni. Estes ajudes podran ser canviades fins al pròxim 15 de novembre per a l’adquisició de subministraments escolars, com poden ser material de papereria, workbooks, llibres de lectura, diccionaris, roba, llapis de memòria, etc.

 

El termini per a sol·licitar-los va finalitzar el passat 30 de setembre, i el tràmit es va realitzar per segon any consecutiu únicament de manera telemàtica, a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament d’Alfafar, a excepció de les famílies sense recursos que requerien atenció presencial.

 

L’import dels bons escolars varia en funció del nivell escolar, sent de 40 euros per a estudiants de segon cicle d’Educació Infantil, 65 euros per a alumnat d’educació primària i 75 euros per als qui cursen educació secundària o Formació Professional Bàsica.

 

Amb esta acció, l’Ajuntament d’Alfafar ofereix un any més ajuda a les famílies amb la reducció de la despesa econòmica al qual s’enfronten amb la tornada al col·le, al mateix temps que dóna el seu suport al comerç local i de proximitat amb els convenis de col·laboració.

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Dimecres, 20 Octubre 2021 15:28