Alfafar dona la cara contra les violències sexuals

Dimecres, 24 Novembre 2021 16:04 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 120 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria d’Igualtat, ha llançat la campanya “Alfafar dona la cara contra les violències sexuals”. Amb esta iniciativa municipal es pretén fer front a la violència sexual i de gènere en la localitat mitjançant la sensibilització ciutadana.

 

Des del mes de setembre passat, la campanya ha sigut als carrers d’Alfafar. A través d’estes accions es busca evitar situacions masclistes quotidianes, l’assetjament al carrer o comportaments discriminatoris cap a les dones.

 

Entre altres accions, s’ha realitzat un disseny gràfic amb retrats de la ciutadania d’Alfafar, amb la finalitat de crear un collage per a manifestar públicament el rebuig col·lectiu cap a la violència de gènere. El resultat pot veure’s en la façana de l’edifici Ventura Alabau.

 

De cara a la ciutadania, un equip informatiu ha recorregut els carrers del municipi informant sobre la mateixa i repartint díptics informatius, a més de generar vídeos divulgatius.

 

De la mateixa manera, s’ha comptat amb la participació i conscienciació del teixit comercial i de restauració, que s’han sumat a la campanya amb adhesius en els seus establiments.

 

A través d’esta campanya l’Ajuntament d’Alfafar reforça el seu compromís amb la igualtat i continua amb la seua labor en la conscienciació social.

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Dimecres, 24 Novembre 2021 16:04