Alfafar celebra el dia de les Ciutats Educadores

Dimarts, 30 Novembre 2021 15:09 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 207 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament d’Alfafar celebra un any més el dia de les Ciutats Educadores, que hui, 30 de novembre, compleix 30 anys. Amb el lema “La Ciutat Educadora no deixa a ningú arrere” Alfafar continua el seu treball en educació i reforçant l’acció municipal per a fomentar la igualtat d’oportunitats, la inclusió, el progrés social i el creixement sostenible.

 

Com a part d’esta celebració, la regidoria d’Igualtat ha organitzat un teatre en els centres educatius del municipi per a l’etapa d’infantil, en el qual es treballa de manera lúdica la gestió d’emocions amb El Monstre de Colors.

 

De la mateixa manera, i com a part del compromís d’Alfafar per a no deixar a ningú arrere, des d’Educació s’ha presentat a la comunitat educativa el projecte per a desenvolupar rutes escolars segures en el municipi.

 

La iniciativa de camins segurs, impulsada per les regidories d’Educació i Urbanisme, comptarà amb un procés participatiu en el qual s’inclouran les aportacions de la comunitat educativa, la qual cosa permetrà identificar problemàtiques urbanes entorn dels centres educatius i proposar així millores en l’espai públic que faciliten l’autonomia i mobilitat sostenible de l’alumnat.

 

La regidora d’educació, Raquel Vidal, ha volgut ressaltar la importància d’estes accions per a afavorir un clima positiu de convivència entre els xiquets i xiquetes del municipi: «Estes accions les sumem a altres anuals que fem com són el bo escolar o l’escoleta matinera, per a apostar de manera ferma per l’educació a Alfafar, i la matriculació en els seus col·legis».

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Dimarts, 30 Novembre 2021 15:10