Alfafar finalitza el sorteig de la seua exposició Playmobil

Dimecres, 05 Gener 2022 14:43 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 51 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de les regidories de Cultura i Festes, ha realitzat hui el sorteig d'unes caixes de Playmobil entre les persones participants en el seu concurs, que es va iniciar al desembre quan va donar principi l'exposició.

 

La dinàmica per a entrar en el sorteig era molt senzilla, la ciutadania que visitava l'exposició de Playmobil, situada en el saló de plens de l'Ajuntament, havia de buscar als 2 ninots que estaven fora de lloc, un en el decorat de la neu i un altre en l'Antic Oest, i emplenar la papereta corresponent per a optar al premi.

 

Les 10 persones guanyadores, que s'han anunciat a través d'un directe en les xarxes socials de l’Ajuntament d’Alfafar, recolliran el seu premi en el consistori.

 

L'exhibició d'aquest ninot a l'ajuntament continuarà oberta al públic fins al 9 de gener, sense la possibilitat ja d'entrar en el sorteig. L'horari de visita és de 9.00 a 20.00 hores de dilluns a divendres, dissabtes de 10.00 a 13.00 i de 17.00 a 20.00 hores, i diumenges de 10.00 a 13.30 hores, tancant els dies festius.

 

Amb aquesta mostra, Alfafar continua apostant per una programació cultural segura, adaptada a tots els públics i edats, i respectant en tot moment la normativa vigent.

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Dimecres, 05 Gener 2022 14:44