Alfafar recull les opinions de la comunitat educativa per al desenvolupament de camins escolars

Dimarts, 18 Gener 2022 10:45 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 264 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria d’Educació i en col·laboració amb la regidoria d’Urbanisme, ha posat en marxa el projecte de camins escolars, una iniciativa que busca facilitar l’autonomia i mobilitat sostenible de l’alumnat que té que acudir als diversos centres d’educació infantil, primària i secundària del municipi.

 

S’ha remés a la comunitat educativa un formulari de consultes per a que puguen plantejar aportacions de millora. Amb este qüestionari es busca conèixer la problemàtica urbana i les demandes dels centres educatius d’Alfafar, per a facilitar l’adaptació dels entorns a les necessitats detectades i que la ciutadania puga fer ús d’ells.

 

El qüestionari ja s’ha enviat a l’equip docent i directiu dels centres i en els pròxims dies es traslladarà a l’alumnat i les seues famílies. Totes les suggerències que s’arrepleguen s’estudiaran amb la intenció de crear una ciutat més inclusiva, integradora i educadora.

 

Esta proposta, que es va presentar en l’últim consell escolar municipal, té el doble objectiu de visibilitzar la participació ciutadana per a arreplegar idees que milloren l’entorn urbà i, alhora, servir a l’administració com a ferramenta per al desenvolupament de polítiques urbanes inclusives.

 

Camins Escolars és un estudi de mobilitat que, des de la participació de la comunitat educativa, identifica la problemàtica urbana per a aconseguir millorar l’espai públic d’Alfafar.

 

Amb esta iniciàtica, l’Ajuntament d’Alfafar busca impulsar un ús igualitari de l’espai públic que responga a totes les necessitats de la comunitat educativa del municipi.

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Dimarts, 18 Gener 2022 10:46