Alfafar augmenta el seu pressupost en noves tecnologies

Dilluns, 24 Gener 2022 14:49 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 250 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria d’Hisenda i Serveis Econòmics, ha dut a terme un augment en la partida pressupostària en noves tecnologies que aconseguix els 528.947’24 euros.

 

Esta dotació econòmica en programes informàtics i nous equips verds permetrà una millora de l’eficiència energètica d’estos i disminuirà les despeses de manteniment.


D’esta manera, es posa en funcionament el pla Smart City elaborat per la regidoria durant els anys 2020 i 2021. Este pla contempla la renovació d’equips informàtics i adquisició de “escriptoris verds”, amb una dotació de 40.000 euros.


L’actualització de programes permetrà una major seguretat en el tractament de les dades personals de la ciutadania i acostarà l’administració electrònica a totes les llars del municipi d’Alfafar. Per a això, s’ha realitzat una inversió de més de 150.000 euros en programes com les seus electròniques de registre i tributària, els programes de digitalització de serveis socials, així com les integracions per al bo escolar, entre altres.

 

Un dels punts més importants dins d’este projecte informàtic, serà la renovació de la web municipal, convertint-la en una web més pròxima, visual i intuïtiva de cara el seu ús per part de la ciutadania. La nova actualització s’estrenarà durant el primer semestre de 2022 i comptarà amb tots els mecanismes d’accessibilitat per a persones amb problemes visuals o auditius.

 

L’Ajuntament d’Alfafar, amb esta aposta econòmica per les noves tecnologies, se suma així a les demandes digitals actuals i veu ampliat el seu compromís per la comunicació en línia.

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Dilluns, 24 Gener 2022 14:50