Alfafar signa els convenis de col·laboració amb les AMPA i centres públics del municipi

Dijous, 27 Gener 2022 18:37 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 259 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria d’Educació, ha signat hui el conveni de col·laboració amb els centres educatius públics del municipi (CEI Rabisancho, CEIP Orba, CEIP La Fila i IES 25 d’Abril) i els seus Asociacions de Pares i Mares d’Alumnes (AMPA).

 

Un any més, el consistori renova així la seua aposta per una educació de qualitat i de futur, al mateix temps que dona reconeixement al treball dut a terme tant pels centres com per les AMPA especialment en els cursos marcats per la pandèmia.

 

El conveni, que ascendix a un total de 23.000 € per al curs actual (2021/2022), cerca realitzar una sèrie de projectes i activitats que ajuden a la millora de la qualitat educativa.

 

En eixe sentit, els centres educatius podran dedicar l’import de la subvenció a l’adquisició de material fungible, adquisició i renovació de les TIC, equips de processos d’informació, material COVID, recursos didàctics per al personal docent, hort escolar o activitats extraescolars. Per part seua, les AMPA podran destinar l’import corresponent a material escolar (ceres, folis, llapis…), equips de processos d’informació, material COVID o activitats extraescolars.

 

L’Ajuntament duu a terme este conveni de manera anual per a donar suport als projectes educatius, culturals, formatius i socials que es duen a terme en els centres d’educació del municipi i contribuïx així a l’esforç i dedicació que demostren les institucions educatives i les AMPA.

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Dijous, 27 Gener 2022 18:38