Alfafar presenta la programació de la Setmana de la Dona

Dimarts, 01 Març 2022 15:25 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 223 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament d'Alfafar, a través de la regidoria d'Igualtat, ha presentat el seu programa d'actes per a commemorar Dia Internacional de la Dona que es celebra el pròxim 8 de març.


En el marc d'aquesta data, la Regidoria d'Igualtat, amb la col·laboració d'altres associacions del municipi i del Consell de la Dona, ha preparat una sèrie d'activitats que inclouen exhibicions esportives, lliuraments de premis, exposicions o la tradicional marxa per la igualtat. Aquests actes se celebraran des del dia 5 fins al 12 de març i tenen com a lema "Conquistant la igualtat".

 

El dia 5, donarà inici el programa amb una exhibició de billar a càrrec de les jugadores del Mislata Club Billar. Tindrà lloc en el Centre Instructiu Musical d'Alfafar a les 11:00 hores.

 

El diumenge 6 de març se celebrarà el lliurament de premis per l'III Concurs de dibuix 8M, realitzat en els centres escolars del municipi. També tindrà lloc el lliurament de premis "Reconeixements Alfafar en Igualtat" a les 11:30 hores en la plaça de l'Ajuntament. Després de l'acte, se celebrarà un concert en commemoració del Dia Internacional de la Dona a càrrec de la banda de música del CIM a les 12:30 hores.

 

El dia 7 de març tindrà lloc la tradicional marxa a peu per la igualtat. Aquesta activitat començarà a les 9:30 hores en la plaça de l'Ajuntament i, després de recórrer els carrers del municipi, finalitzarà en l'Associació Cultural Andalusa del Barri Orba amb una xocolatà.

 


La jornada del 8 de març es commemorarà amb l'acte institucional en la plaça de l'Ajuntament. A les 11:15 hores tindrà lloc una concentració reivindicativa per la igualtat, seguida per una actuació musical a càrrec de Charo Giménez. Per a finalitzar, es realitzarà la lectura del manifest aprovat en el ple municipal per tots els grups polítics, al costat de representants de les associacions de dones d'Alfafar i altres personalitats de la societat civil del municipi.

 

El mateix dia 8, després de la finalització de l'acte institucional, s'inaugurarà l'exposició de fotografies antigues "Vida quotidiana de dones d'Alfafar" en la sala d'actes del Centre Instructiu Musical d'Alfafar. Aquesta exposició es podrà visitar fins al dia 12 de març.

 

Amb la realització d'aquests actes commemoratius pel Dia Internacional de la Dona, l'Ajuntament d'Alfafar pretén fer costat a les dones i donar visibilitat a la lluita contra la desigualtat existent en la societat actual.

 

Informa Nou Horta. Alfafar