Alfafar presenta la nova edició de la seua Fira del Llibre

Dimecres, 30 Març 2022 15:37 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 244 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria de Cultura, ha organitzat la IX Fira del Llibre d’Alfafar, que se celebrarà del 8 al 10 d’abril. Este espai, dedicat a promoure la literatura en el municipi, comptarà amb presentacions de llibres, activitats infantils i juvenils, contacontes i música.

 

La programació de la Fira del Llibre ja es troba en els opis del municipi, juntament amb la campanya “Escriptors i Escriptores d’Alfafar”, amb la qual la ciutadania pot conéixer la rica literatura del municipi. Amb la col·laboració de la Biblioteca d’Alfafar, cada autor o autora compta amb un codi QR en el qual es recull la seua bibliografia completa i una breu ressenya.

 

En paraules de Fina Carreño, regidora de Cultura, “amb esta nova edició recuperem la Fira del Llibre i, així, continuem fent costat al món literari local i promocionant la cultura alfafarense”.

 

L’alcalde d’Alfafar, Juan Ramón Adsuara, també ha destacat la “gran importància que té la literatura local i la necessitat de fomentar la seua difusió i coneixement”. Adsuara explica que “per això hem volgut impulsar la campanya “Escriptors i Escriptores d’Alfafar”, per a donar a conéixer la riquesa literària del nostre municipi”.

 

L’extensa i variada programació de la Fira del Llibre començarà el dijous 7 d’abril amb la inauguració de l’exposició sobre la mestra alfafarense Empar Navarro i Giner, que tindrà lloc en el Centre Instructiu Musical del municipi. Eixe mateix dia a la vesprada es realitzarà la presentació del llibre “Quinze dons valencianes” d’Antoni Furió.

 

El divendres 8 d’abril a les 17 hores s’obriran els estands perquè la gent puga gaudir de les últimes novetats literàries del mercat. A la vesprada es realitzaran dues presentacions de llibres als quals el públic assistent podrà acudir.

 

El dissabte 9 d’abril, a les 10 del matí, s’obriran els estands i a les 11 s’inaugurarà oficialment la IX Fira del Llibre d’Alfafar. A les 11.30 hores es procedirà a l’obertura a l’exposició “Escriptors i Escriptores d’Alfafar” que es podrà veure a la biblioteca Llorenç Giménez. La resta del dia estarà replet d’altres activitats entre les quals es troba la presentació de llibres, tallers infantils i juvenils, contacontes i música.

 

El diumenge 10 d’abril, últim dia de la fira literària en el municipi, les persones visitants podran assistir a nous tallers infantils i juvenils i presentacions de llibres. Eixe dia també hi haurà una actuació musical a càrrec de l’Orquestra de Pols i Pua Celia Giner.

 

Tota la programació de la IX Fira del Lliure d’Alfafar estarà disponible en les xarxes socials de l’Ajuntament per a la seua consulta.

 

Amb estes activitats, l’Ajuntament d’Alfafar mostra el seu compromís amb la cultura i el seu suport al món literari, a més d’impulsar l’oci familiar en el municipi.

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Dimecres, 30 Març 2022 15:38