Alfafar celebra una nova edició de les Olimpíades Escolars

Dimarts, 26 abril 2022 15:12 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 91 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de les regidories d’Esports i Educació, organitza un any més les Olimpíades Escolars. Tots els centres de la localitat d’educació primària i secundària formen part d’este esdeveniment que s’està realitzant en el Complex Esportiu Municipal d’Alfafar. Amb esta acció es fomenten el treball en equip i la competitivitat sana.

 

L’alumnat dels centres La Fila, Orba, María Inmaculada, Guia, Vamar i l’IES 25 d’Abril disputaran les Olimpíades Escolars del 26 d’abril al 9 de maig. L’alumnat, separat per cicles, tractarà d’aconseguir les millors marques esportives. En esta edició s’han separat també per classes dels mateixos centres per les mesures sanitàries.

 

La regidora d’Educació, Raquel Vidal, ha afirmat que estan “molt il·lusionats després de dos anys sense poder realitzar estes olimpíades escolars a causa de la pandèmia. És un orgull poder tornar a rebre als més de 1.500 xiquets i xiquetes que passaran per les instal·lacions del Complex Esportiu Municipal”.

 

Per part seua, el regidor d’Esports, Eduardo Grau, ha assenyalat que des d’Alfafar “volem tornar a inculcar la importància de l’esport en edat escolar i recuperar esta activitat, amb les seues limitacions, per a anar tornant a la normalitat que teníem abans de la pandèmia. Ha sigut un esforç enorme de totes dues regidories al costat dels centres educatius i volem agrair als professors implicats i els equips directius el seu treball i implicació”.

 

Este esdeveniment és molt esperat per part de l’alumnat dels diferents centres, ja que els motiva a la competició sana entre persones de la seua mateixa edat. Es relacionen amb altres xiquets i xiquetes del municipi i s’impulsa el treball en equip per a aconseguir guanyar cadascuna de les proves.

 

L’Ajuntament d’Alfafar, amb esta iniciativa, pretén fomentar la cooperació i integració entre l’alumnat dels diferents centres amb la finalitat de promoure els hàbits saludables amb la pràctica de l’esport i de la seua inclusió dins de l’horari acadèmic.

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Dimarts, 26 abril 2022 15:13