Alfafar celebra el Dia Internacional del Jazz amb un macroconcert

Dilluns, 02 Mai 2022 15:05 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 138 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria de Cultura i en col·laboració amb el col·lectiu Sedajazz, va celebrar este dissabte 30 d’abril el Dia Internacional del Jazz amb actuacions en la plaça de l’Ajuntament.

 

Després d’una edició en línia, celebrada durant la pandèmia de 2020, i un concert adaptat a la situació sanitària l’any passat, el Jazz va tornar a omplir la plaça de l’Ajuntament amb la participació de més de 100 músics organitzats en diferents bandes.

 

El macroconcert, que va tindre una duració de més de sis hores, va congregar a convidats molt especials com la Creativa Júnior Big band de Madrid, el pianista i compositor, Albert Sanz, la cantant Mamen García i les diferents bandes que componen el col·lectiu Sedajazz.

 

Enguany l’Ajuntament d’Alfafar ha volgut obsequiar amb una placa de record als participants en esta desena edició del festival. Es va fer lliurament de les plaques commemoratives a Mamen García i la Creativa Júnior Big band de Madrid, per la seua labor i, com no podia ser d’una altra forma, al col·lectiu Sedajazz en agraïment pel seu treball i col·laboració estos anys.

 

Al llarg de la jornada el públic va poder gaudir de les actuacions de la Happy Band Sedajazz, la Kids Band Sedajazz, Combos Sedajazz, la Barretjazz Big band i la Jove Big band Sedajazz. Al costat d’esta última, van actuar també els artistes convidats, Albert Sanz i Mamen García. A més, també es va poder gaudir de l’actuació de la banda convidada, la Creativa Júnior Big band de Madrid. L’esdeveniment va finalitzar amb una Jam Session per part de músics de Sedajazz, una trobada informal de músics que van tocar per al seu propi gaudi una música no escrita ni assajada.

 

L’Ajuntament d’Alfafar, amb esta iniciativa, torna a mostrar la seua aposta per la cultura i el seu compromís per a acostar la música a tota mena de públic, a través d’actuacions que servixen com a instrument per a la recuperació post-pandèmia i impuls del sector cultural a Alfafar.Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Dilluns, 02 Mai 2022 15:05