Alfafar recupera la celebració de les Olimpíades Escolars

Dilluns, 16 Mai 2022 15:24 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 79 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de les regidories d'Esports i Educació, ha recuperat la celebració de les Olimpíades Escolars amb més de 1.500 participants. Els centres del municipi d'educació primària i secundària han format part d'aquest esdeveniment, que ha tingut lloc en el Complex Esportiu Municipal d'Alfafar.

 

Amb aquesta iniciativa, celebrada des del 26 d'abril fins al 14 de maig, l'alumnat dels centres La Fila, Orba, María Inmaculada, Guia, Vamar i l'IES 25 d’Abril ha participat en un acte que fomenta els valors del treball en equip i la competitivitat sana.

 

Una vegada finalitzades les Olimpíades, l'alcalde d'Alfafar, Juan Ramón Adsuara, al costat de la regidora d'Educació, Raquel Vidal, i el regidor d'Esports, Eduardo Grau, van fer lliurament als centres educatius d'un bo per valor de 150 euros per a canviar en Decathlon per material esportiu per al centre. Juan Ramón Adsuara ha explicat que “aquest esdeveniment sempre és un dels més esperats per part de l'alumnat, ja que es relacionen amb la resta de centres del municipi i es fomenta l'esport i la cooperació”.

 

En aquestes jornades, l'alumnat competeix de manera sana amb persones de la seua mateixa edat i s'impulsa el treball en equip per aconseguir les millors marques esportives en les diferents proves. En aquesta edició s'han separat també per classes dels mateixos centres per les mesures sanitàries.

 

La regidora d'Educació, Raquel Vidal, ha explicat que “durant totes les jornades i els equips docents s'han implicat en què la realització siga tot un èxit. Pese al canvi de format obligat, les jornades esportives han sigut un èxit tant per als xiquets que les han gaudides, com per a l'organització conjunta entre educació, esports i centres educatius”.

 

Per la seua part, el regidor d'Esports, Eduardo Grau, ha assegurat que estan “molt contents d'haver pogut recuperar aquesta activitat i que supose un símbol de la reactivació que està patint la societat en general, i els col·legis en particular, després d'aquesta crisi sanitària. Per a nosaltres és molt important fomentar l'esport i els hàbits de vida saludables entre els xiquets i joves, i activitats com aquesta són la base per a iniciar-se en la pràctica d'aquests”.

 

L’Ajuntament d’Alfafar, amb aquesta iniciativa, reforça la seua aposta per la integració entre l'alumnat dels diferents centres educatius del municipi amb l'objectiu de promoure la pràctica de l'esport com a hàbit saludable i la seua inclusió dins de l'horari escolar.

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Dilluns, 16 Mai 2022 15:25