Alfafar finalitza el seu Taller d’iniciació a la informàtica

Dijous, 02 Juny 2022 15:46 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 166 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de l’Agència de Desenvolupament Local (ADL), ha finalitzat el Taller d’iniciació a la informàtica. Este curs, desenvolupat durant els mesos d’abril i maig, ha format a persones que necessitaven aprendre a manejar eines digitals bàsiques amb orientació a la cerca d’ocupació.

 

Durant la formació, les set persones participants han adquirit coneixements sobre el maneig de l’ordinador i la navegació en Windows, l’enviament de correus electrònics i la realització de cerques efectives per internet. També han aprés sobre el maneig d’eines gratuïtes per a elaborar un curriculum vitae atractiu i a enfrontar-se a una entrevista de treball a través de videoconferència.

 

Este taller ha comptat amb formacions tant teòriques com pràctiques. En les classes s’han estudiat aplicacions com Canva, Drive i el paquet Office, amb Word i Excel, entre altres. Tot això amb la finalitat de millorar les competències bàsiques en internet i en altres plataformes digitals per a la cerca d’ocupació.

 

A més, l’alumnat ha treballat una part pràctica com és l’elaboració, disseny i enviament del curriculum vitae. En una de les formacions van haver de manar el CV i inscriure’s en plataformes d’ocupació. Gràcies a això, una alumna ha trobat treball en Bauhaus amb un contracte indefinit.

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Dijous, 02 Juny 2022 15:47