Alfafar llança un curs intensiu gratuït d’anglés per a estiu

Divendres, 03 Juny 2022 13:55 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 158 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de l’Agència de Desenvolupament Local (ADL), obri dilluns que ve 6 de juny el termini de sol·licitud per a participar en el nou curs intensiu gratuït d’anglés B1, que s’engloba dins del programa municipal de formació per a l’ocupació.

 

El curs compta amb 15 places, i les persones que vulguen optar a realitzar-lo han d’estar empadronades a Alfafar, principalment desocupades i inscrites com a demandants d’ocupació en LABORA i en l’ADL. A més, es reserva un nombre de places per a persones treballadores que vulguen millorar les seues competències professionals.

 

El programa s’impartirà a les aules municipals de formació Mestra Emilia Fenoll del 27 de juny al 29 de juliol. El curs es realitzarà en modalitat intensiva de dilluns a divendres i en horari de 10 a 14 hores.

 

El termini d’inscripció serà del 6 al 20 de juny per registre d’entrada en el Servei d’Atenció a la Ciutadania (SAC) o en la seu electrònica. Al costat de la sol·licitud hauran d’adjuntar-se el DNI, el DARDE i el títol oficial de graduat/a en Educació Secundària (ESO) o document acreditatiu de tindre el nivell A2 d’anglés, que serà un requisit imprescindible per a participar en la formació.

 

L’Ajuntament d’Alfafar continua amb l’oferta formativa per a l’ocupació este 2022 i torna a apostar per la formació en anglés amb la finalitat de millorar l’ocupabilitat i millora de les condicions de la seua ciutadania.

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Divendres, 03 Juny 2022 13:56