Alfafar pionera en seguretat per a natació infantil en la Comunitat Valenciana

Dilluns, 06 Juny 2022 15:46 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 200 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament d’Alfafar i SUMA Fitness Club revolucionen la natació en la Comunitat Valenciana i anuncien la implantació d’esta nova tecnologia en la piscina del Complex Esportiu Municipal.

 

En concret, han instal·lat Nagi Smartpool, un sistema desenvolupat per l’empresa valenciana Zonyx, que permetrà prevenir els ofegaments mitjançant un sistema de localització en temps real. La ubicació es recull a través d’un xicotet dispositiu que porta el nadador en les seues ulleres de nadar. Esta informació indica quant temps porta un usuari submergit en l’aigua generant un senyal d’alarma amb vibració en el rellotge intel·ligent que porta el socorrista.

 

El Complex Esportiu Municipal SUMA Alfafar posarà en ús este innovador sistema de seguretat en els pròxims cursos de natació preescolar i escolar, convertint-se en la 1a piscina de la Comunitat Valenciana i 2a de tota Espanya a fer-ho en cursos infantils.

 

A nivell usuari, un dels grans avantatges per a les persones que facen ús del servei de piscina serà que podran saber en temps real el nombre de llargs realitzats, els metres recorreguts o el temps de nade i de descans. Esta informació augmentarà la qualitat de l’entrenament i l’experiència del servei de natació.

 

El regidor d’Esports, Eduardo Grau; acompanyats pel director general de SUMA Fitness Club, Jesús Ferrer; i el director del centre esportiu, Javier Lanaspa, van acudir este dilluns a la piscina i van explicar de primera mà els beneficis que oferix este nou sistema que posarà a la piscina del municipi d’Alfafar a l’avantguarda a nivell de tota Espanya.

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Dilluns, 06 Juny 2022 15:46