Alfafar inicia les activitats del Campus d’Estiu 2022

Dilluns, 27 Juny 2022 14:52 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 165 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria de Joventut i en col·laboració amb el Complex Esportiu Municipal Alfafar SUMA Fitness Club, ha iniciat hui una nova edició del seu Campus d’Estiu, que s’allargarà fins al 29 de juliol.

 

En esta nova edició del Campus d’Estiu s’han completat les inscripcions i han sigut cobertes les 400 places que hi havia disponibles. De cara a l’any que ve, i a causa de l’alta demanda, es preveu l’ampliació del contingent de places i una major immersió lingüística en anglés.

 

Durant les setmanes que dura el campus, el complex esportiu d’Alfafar acollirà un programa educatiu trilingüe d’oci i temps lliure dirigit a la població d’entre 3 i 16 anys. Es duran a terme classes de natació, pàdel, anglés i nombrosos tallers, entre altres, amb l’objectiu de promoure la diversió, la creativitat, l’esport i la participació.

 

L’horari del campus és de 9:00h a 14:00h, però les famílies que ho sol·liciten podran ampliar els serveis amb la escoleta matinera, en horari de 8:00h a 17:00h, i al migdia amb el servei de menjador, per a facilitar la conciliació.

 

L’Ajuntament d’Alfafar, amb esta nova edició del Campus d’Estiu, posa a la disposició de les famílies una eina de conciliació al mateix temps que proporciona a la població jove alternatives d’oci i fomenta l’esport.

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Dilluns, 27 Juny 2022 14:52