Alfafar inicia la nova campanya del Bono Escolar per a les famílies

Dilluns, 29 Agost 2022 11:33 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 163 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria d’Educació, i en col·laboració amb l’àrea de Sistemes informàtics, ha preparat una nova campanya de Bono Escolar d’ajuda per a les famílies d’Alfafar. Per tercer any consecutiu, el tràmit es realitzarà de manera telemàtica. Les sol·licituds podran presentar-se fins a l’11 d’octubre a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament d’Alfafar.

 

Una vegada que les famílies hagen realitzat la sol·licitud del xec, el bono generat s’enviarà per correu electrònic, d’esta manera es podrà imprimir o utilitzar directament des del mòbil.

 

L’import dels bons escolars varia en funció del nivell escolar, sent de 40 euros per a estudiants de segon cicle d’Educació Infantil, 65 euros per a alumnat d’educació primària i 75 euros per als qui cursen educació secundària o Formació Professional Bàsica.

 

Les famílies que sol·liciten el Bono Escolar podran canviar-lo en els comerços locals adherits fins al 15 de novembre. Estos xecs els ajudaran a adquirir material escolar de papereria, workbooks, llibres de lectura, diccionaris, roba, llapis de memòria, etc.

 

Les famílies necessitaran identificar-se a través de certificat digital, cl@ve PIN o DNI electrònic. Per als qui no disposen d’este tràmit, l’Ajuntament oferix a la ciutadania la possibilitat d’obtenir el certificat electrònic en les seues oficines de Servei d’Atenció a la Ciutadania (SAC) amb cita prèvia.

 

Amb esta ajuda, l’Ajuntament d’Alfafar renova el seu compromís amb les famílies per a alleujar la seua despesa econòmica en material escolar per a la tornada a escola i, a més, continua impulsant el comerç local del municipi.

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Dilluns, 29 Agost 2022 11:34