Alfafar repartix quasi el 70% dels bonos escolars en menys d’un mes

Dilluns, 12 Setembre 2022 14:57 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 158 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria d’Educació, i en col·laboració amb l’àrea de Sistemes informàtics, ha repartit quasi el 70% dels bonos escolars per a famílies d’Alfafar en menys d’un mes des que es va obrir el període de sol·licitud el passat 22 d’agost.

 

El termini per a realitzar la gestió finalitzarà el pròxim 11 d’octubre. El tràmit es realitza un any més de manera telemàtica, a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament d’Alfafar.

 

L’import dels bonos escolars varia en funció del nivell escolar, sent de 40 euros per a estudiants de segon cicle d’Educació Infantil, 65 euros per a alumnat d’educació primària i 75 euros per als qui cursen educació secundària o Formació Professional Bàsica.

 

La regidora d’Educació, Raquel Vidal, destaca “el gran valor que suposen estes ajudes per a les famílies de cara a l’inici del curs escolar i el desemborsament que suposa”. Des de l’àrea es realitzen diverses accions per a ajudar a les famílies i encoratjar a l’alumnat en el seu procés educatiu, com el lliurament dels premis d’excel·lència acadèmica. Vidal també ha volgut ressaltar “la col·laboració dels comerços, que des que es va instaurar el sistema telemàtic han col·laborat estretament per a millorar el funcionament del tràmit”.

 

Les famílies reben el bono en PDF per correu electrònic, podent imprimir-lo o utilitzar-ho directament des del mòbil. Estes ajudes poden ser canviades fins al pròxim 15 de novembre en qualsevol dels comerços que s’han subscrit al conveni amb l’Ajuntament d’Alfafar per a l’adquisició de subministraments escolars (material de papereria, workbooks, llibres de lectura, diccionaris, roba, llapis de memòria, etc.).

 

L’alcalde, Juan Ramón Adsuara, explica que esta iniciativa “facilita la igualtat d’oportunitats per a totes les famílies, alhora que s’impulsa el comerç local, promovent que les famílies facen les seues compres en estos establiments”. Des del consistori s’habiliten diferents mitjans per a facilitar el tràmit “les famílies compten amb un tutorial detallat per a fer la sol·licitud, a més de tindre a la seua disposició el correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb el qual poden contactar amb el departament d’Educació perquè resolguen qualsevol problema que puga sorgir durant el tràmit”.

 

Adsuara recorda que a Alfafar tenen “com a ferm compromís el continuar donant ajudes a les famílies i, a l’una, potenciar estes sinergies amb les quals la ciutadania s’implica amb el comerç local, com també són les campanyes de bonos de comerç”.

 

Amb esta acció, l’Ajuntament d’Alfafar oferix una ajuda a les famílies amb la reducció de la despesa econòmica al qual s’enfronten amb la tornada al col·legi, alhora que secunda i impulsa el comerç local i de proximitat amb els convenis de col·laboració.

 

Con esta acción, l’Ajuntament d’Alfafar ofrece una ayuda a las familias con la reducción del gasto económico al que se enfrentan con la vuelta al cole, a la vez que apoya e impulsa el comercio local y de proximidad con los convenios de colaboración.

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Dilluns, 12 Setembre 2022 14:58