Alfafar anuncia una nova edició del Fòrum Ocupa’t

Dimarts, 13 Setembre 2022 15:03 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 358 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua Agència de Desenvolupament Local (ADL), ha organitzat l’III Fòrum Ocupa’t a Alfafar, que tindrà lloc el dijous 29 de setembre en el Complex Esportiu Municipal d’Alfafar (SUMA Fitness Club Alfafar) de 9 a 14 hores.

 

Esta jornada presencial compta amb un espai destinat a realitzar entrevistes de treball de 15 minuts amb empreses de la zona. De manera simultània, en un segon espai es durà a terme un cicle de conferències sobre claus per a millorar l’ocupabilitat i sobre motivació i actitud en la cerca d’ocupació.

 

Esta activitat està dirigida a totes les persones d’Alfafar i de les poblacions de voltant que es troben en cerca activa d’ocupació o de millora de la seua situació laboral. Les persones que participen en el fòrum podran inscriure’s en les ofertes d’ocupació i, en cas de complir amb els requisits, participar en processos de selecció amb els responsables de Recursos Humans de diferents empreses durant el mateix esdeveniment.

 

En el fòrum d’ocupació, organitzat per l’Ajuntament d’Alfafar en col·laboració amb l’empresa RH en Positiu, seran presents empreses com Cecotec, Decathlon, Bricomart, Grup Saona, Tombarella, Norauto, Logifruit o Sesame, entre altres.

 

Durant l’esdeveniment els assistents gaudiran de conferències en les quals podran millorar el seu currículum, obtenir pautes per a enfrontar-se a l’entrevista de treball i descobrir com poden connectar les seues experiències. Reme Font, Raquel Sanz i Javier Alandes seran els protagonistes de les Conferències per a l’èxit.

 

Les inscripcions per a l’III Fòrum Ocupa’t Alfafar estan obertes fins al 25 de setembre a les 23.59. Les persones interessades poden apuntar-se través de la web https://www.aesocupacio.es/.

 

Amb esta jornada, l’Ajuntament d’Alfafar pretén millorar l’ocupabilitat de les persones del municipi, així com visibilitzar empreses de diversos sectors laborals.

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Dimarts, 13 Setembre 2022 15:03