Alfafar repartix més de 300 bons d’ADN caní

Dimarts, 25 Octubre 2022 15:30 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 149 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria de Sanitat, ha repartit un total de 323 bons d’ADN caní, de 450 que hi havia disponibles. Amb estos vals, les persones propietàries de gossos poden sol·licitar les proves genètiques de les seues mascotes de manera gratuïta per a inscriure-us en el cens municipal.

 

Des que es va iniciar la campanya a principis del mes d’octubre ja s’han canviat un total de 109 bons. Durant estes setmanes la ciutadania a pogut usar els xecs per a realitzar les proves d’ADN en les clíniques veterinàries adherides: Alfafar Veterinària i Clínica Veterinària Vet Family Alfafar.

 

Les persones propietàries de gossos a Alfafar poden sol·licitar un dels 127 bons que queden disponibles fins al 30 de desembre. Després d’esta data, el procediment de registre de l’ADN de la mascota en les clíniques tindran un cost monetari.

 

Una vegada realitzades les proves, amb la informació extreta s’elaborarà un cens d’ADN caní. D’esta manera es genera un patró genètic de les mascotes del municipi per al seu registre.

 

Les proves genètiques i la inscripció en el cens també permetran facilitar tasques de localització i identificació si l’animal es perd. A més, amb esta mesura s’afavorix el correcte manteniment del municipi. El padró permetrà identificar a la persona propietària que ha incomplit l’obligació de recollida d’excrements en la via pública.

 

Les persones que vulguen obtenir el bo d’ADN hauran de realitzar la sol·licitud a través de la Seu Electrònica d’Alfafar. En un termini màxim de 10 dies rebran el document en format PDF, que podran canviar en clíniques veterinàries.

 

Amb la iniciativa del padró d’ADN caní, l’Ajuntament d’Alfafar continua apostant per una bona salut pública en el municipi, afavorint el benestar de persones i animals.

 

Informa Nou Horta. Alfafar

 

Modificat el Dimarts, 25 Octubre 2022 15:30