Alfafar inicia una nova campanya de bonos comerç per a Nadal

Dijous, 10 Novembre 2022 15:00 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 123 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria de Comerç, ha posat en marxa la tercera campanya de Bonos Comerç de cara a Nadal. Esta nova edició porta el nom de “Ja és Nadal al comerç local d’Alfafar”.

 

El termini per a sol·licitar i gastar els bonos va des del 14 de novembre fins al 23 de desembre, tots dos inclosos, o fins a esgotar el crèdit pressupostari disponible. Per a dur a terme esta campanya el consistori ha destinat una partida econòmica de 7.000 euros.

 

Els bonos comerç tenen un valor de 30 euros. Les persones que es vulguen beneficiar d’este servei hauran de realitzar una despesa de, almenys, el doble de l’import del val. És a dir, 60 euros, dels quals 30 euros seran pagats mitjançant el bo i els 30 restants són aportats per la persona.

 

Juan Ramón Adsuara, alcalde d’Alfafar, ha destacat que, “després de l’èxit aconseguit en les dues convocatòries anteriors, en les quals es van esgotar els bonos en molt poc temps, tornem a destinar 7.000 euros per a posar-nos al costat de les famílies i comerços d’Alfafar. L’actual context d’inflació i de crisi econòmica requerix més que mai de l’ajuda de les institucions públiques”.

 

Per part seua, la regidora de Comerç i ADL, María Dolores Caballero, ha explicat que “estos vals poden canviar-se en una àmplia llista de comerços adherits i tenen com a objectiu potenciar el consum local en el nostre municipi, en una campanya tan important com és la nadalenca”.

 

El tràmit de sol·licitud del val s’ha de realitzar a través de la seu electrònica de l’ajuntament. Quan s’haja finalitzat el procés, la persona beneficiària obtindrà el xec per correu electrònic i el podrà utilitzar en qualsevol dels comerços adherits a la campanya.

 

Per a poder optar al bono comerç és necessari ser major d’edat i estar empadronat a Alfafar. Per a més informació es pot consultar la pàgina web de l’ajuntament o acudir a l’Agenda de Desenvolupament Local (ADL).

 

Amb esta nova campanya de bono comerç, l’Ajuntament d’Alfafar pretén fomentar i dinamitzar l’activitat comercial local, així com contribuir amb les despeses de les famílies del municipi.

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Dijous, 10 Novembre 2022 15:00