Alfafar acull la Cimera Internacional ODS i Agenda 2030

Dijous, 17 Novembre 2022 14:55 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 112 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament d’Alfafar acull la Cimera Internacional ODS i Agenda 2030 en l’Àmbit Local. La trobada, que se celebra els dies 18 i 19 de novembre en el Centre Cultural l’Alqueria, té com a objectiu crear xarxes col·laboratives entre entitats públiques i organitzacions.

 

El congrés comptarà amb la intervenció d’experts en temes com a funció pública, responsabilitat social i economia local. D’esta manera, estaran representats diversos àmbits de la societat: el personal, l’empresarial, l’associatiu i l’institucional.

 

La trobada ha sigut organitzada des de l’Ajuntament d’Alfafar en col·laboració amb la Xarxa Iberoamericana de Bon Govern i Igualtat (RIBGI). També es compta amb el suport de l’Escola de Govern de l’Organització d’Estats Americans (OEA).

 

Durant l’esdeveniment, s’atorgaran reconeixements i distincions a les administracions públiques, entitats del tercer sector, institucions i personalitats que estan realitzant accions concretes amb un impacte directe en la ciutadania.

 

L’alcalde d’Alfafar, Juan Ramón Adsuara, ha assegurat que “és un orgull poder acollir esta cimera a Alfafar, ja que és un pas més en el nostre compromís per a aconseguir una ciutat millor”.

 

El Centre Cultural l’Alqueria serà el punt d’unió on confluiran nombroses personalitats del panorama nacional i internacional. A l’esdeveniment acudiran alcaldies i entitats socials de països com el Perú, l’Equador, Mèxic, Panamà o Colòmbia. També es donaran cita institucions valencianes i espanyoles de diversos àmbits.

 

Amb la celebració d’esta Cimera internacional, l’Ajuntament d’Alfafar pretén promoure el desenvolupament de polítiques públiques, estratègies i planificacions marcades per les accions sostenibles.

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Dijous, 17 Novembre 2022 14:55