Alfafar inicia la campanya “Compre en valencià” per a promoure l’ús de la llengua

Divendres, 18 Novembre 2022 11:10 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 79 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria de Patrimoni, ha posat en marxa la campanya “Compre en valencià”. Esta iniciativa pretén promoure l’ús del valencià alhora que promociona la compra en el comerç local.

 

Amb motiu de la celebració del 70 aniversari del Mercat municipal d’Alfafar, s’han repartit una sèrie de bosses d’anar a comprar amb dos lemes: “Compre en valencià” i “Jo, comerç local”. Amb este projecte es fomenta la llengua valenciana i s’anima a la compra en els comerços del municipi.

 

La regidora de Patrimoni Cultural, Encarna Muñoz, ha volgut destacar que “esta campanya promou l’ús del valencià quan comprarem, ja que la llengua ens identifica com a poble i això està reflectit en el lema ‘Compre en valencià’. D’altra banda, anima a comprar en el comerç local, perquè és el que dona vida als nostres carrers, d’ací la frase ‘Jo, comerç local’”.

 

Esta iniciativa també pretén difondre com es diu i s’escriu el lèxic que es troba en els comerços i serveis d’Alfafar. Per a dur-la a terme, l’Ajuntament d’Alfafar s’ha coordinat amb AVIVA Silla i amb 27 municipis de l’horta.

 

Amb la posada en marxa d’esta campanya, l’Ajuntament d’Alfafar pretén impulsar l’ús de la llengua valenciana, així com promoure la compra en el comerç local.

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Divendres, 18 Novembre 2022 11:10