Alfafar licita les obres per a la urbanització del carrer Bosch Marín

Divendres, 16 Desembre 2022 11:01 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 150 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament d’Alfafar està en procés de licitació per al projecte de reurbanització del carrer Bosch Marín. Esta actuació busca donar resposta a la reclamació del veïnat i dona continuïtat i s’integra en les obres d’entorn amable que es van realitzar a Llocnou de la Corona.

 

Per a este fi, està previst actuar en els 759m2 de carrer en els quals s’implantarà el concepte de plataforma única de manera que els vianants i els vehicles transiten en la mateixa cota. Així, a més, es complirà amb els criteris d’accessibilitat, problema al qual s’enfronten molts barris antics al no complir les voreres amb l’amplitud necessària. A més, s’establix la prioritat del recorregut per als vianants, s’incrementen el mobiliari urbà i s’alentix el trànsit.

 

La licitació està pressupostada en 130.000 euros i el termini per a presentar ofertes finalitza el pròxim 30 de desembre. Els treballs seran cofinançats entre el consistori i la Xarxa Espanyola de Ciutats Saludables, qui aporta una subvenció de 60.000 euros. El termini d’execució de les obres està previst en 3 mesos des del seu inici.

 

Amb estes obres, l’Ajuntament d’Alfafar dona compliment a l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible 11.6 “Reducció d’impacte ambiental en ciutats”, al ODS 11.7 “Proporcionar l’accés a zones verdes i espais públics segurs” i al ODS 3.9 “Reducció de morts per contaminació química i pol·lució”.

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Divendres, 16 Desembre 2022 11:02