Alfafar torna a celebrar la Fira Medieval de Sant Sebastià

Dimarts, 17 Gener 2023 12:40 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 39 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La plaça de l'Ajuntament i el Centre Cultural de l’Alqueria seran els escenaris que acullen les diferents activitats d'aquesta fira del 27 al 29 de gener.


La programació inclou animació musical, exhibició d'oficis tradicionals, ludoteca infantil, exhibicions i una recreació històrica.


El Centre Cultural l’Alqueria també acollirà una exposició d'instruments, gegants i cabezones i vestimenta valenciana.


L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria de Cultura, organitza un any més la Fira Medieval amb motiu de la festivitat de Sant Sebastià. La Fira Medieval estarà en marxa des de la vesprada del divendres 27 fins al diumenge 29 amb nombroses activitats, concerts i espectacles que podran gaudir joves i majors.

 

A més, durant tot el cap de setmana, es podrà gaudir del tradicional mercat amb diversos llocs gastronòmics i artesanals. També s'han programat múltiples demostracions i tallers d'oficis antics tant àrabs com cristians, una ludoteca infantil o animacions musicals.

 

La programació també inclou representacions de marionetes a càrrec de Marionetten, contacontes per part de Kaskabelia i balls i música tradicionals que se celebraran en el Centre Cultural de l’Alqueria i seran oferits, el diumenge al matí, per Alfafar Balla Danses i Sota del Mareny.

 

El dissabte 28, a partir de les 17.30 hores, es podrà gaudir de l'entrada de Moros i Cristians, a càrrec de la Coordinadora de Moros i Cristians d'Alfafar. El mateix dissabte, a les 22.00 hores, serà possible gaudir d'un altre dels programes clau del cap de setmana, el concert de la Capella de Ministrers, dirigit per Carles Magraner amb el títol “Fills de l'instant: Un diálego musical entre dues cultures”, que es realitzarà a l'Església de la Verge del Do.

 

El Centre Cultural l’Alqueria seu de l'exposició d'instruments, gegants i cabezones i vestimenta valenciana, que es podrà visitar durant tota la duració de la fira.

 

L’Ajuntament d’Alfafar vol convidar a tota la ciutadania a participar en una de les cites festives més esperades i concorregudes del municipi que, un any més, proposa una àmplia oferta d'oci, cultura i gastronomia per al gaudi de tota la família.

Modificat el Dimarts, 17 Gener 2023 12:40