Alfafar aposta per l'ocupabilitat de les dones

Divendres, 20 Gener 2023 10:50 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 44 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El passat 26 de desembre es van iniciar les classes del Taller d'ocupació per a dones “Nous horitzons”.


Aquest programa mixt d'ocupació i formació permet contractar i formar a 10 dones, amb l'objectiu de millorar la seua ocupabilitat.


El projecte compta amb un pressupost de 251.354,40 euros, cofinançat entre LABORA i l’Ajuntament d’Alfafar.


L’Ajuntament d’Alfafar, a través de l'Agència de Desenvolupament Local (ADL), ha iniciat el taller d'ocupació i formació “Nous horitzons” dirigit específicament a dones. Des del passat 26 de desembre, 10 dones es troben formant-se amb l'objectiu de millorar la seua ocupabilitat i inserció laboral.


Durant 12 mesos, les dones participants treballen en l'obtenció dels certificats de professionalitat de nivell 2 i 3: Activitats de gestió administrativa, i Gestió comptable i gestió administrativa per a auditoria.


Per a dur a terme aquest projecte s'han destinat 251.354,40 euros, cofinançat entre l’Ajuntament d’Alfafar i el Servei Valencià d'Ocupació i Formació LABORA. Amb aquesta inversió s'han contractat les 10 alumnes treballadores per a formació i realització de treballs en diferents àrees municipals, a més de cobrir la contractació del personal docent.


L'Ajuntament d'Alfafar ja compta amb el programa mixt d'ocupació i formació Avancem Junts II, que ha permés que altres 10 persones desocupades de la localitat continuen formant-se i treballant per l'adquisició d'un doble Certificat de Professionalitat de nivell 1 i 2 que va començar a la fi d'octubre de 2022.


Amb l'inici d'aquest curs, l’Ajuntament d’Alfafar reforça la seua aposta per la formació professional com a impulsor de la formació i l'ocupabilitat de les persones.

Modificat el Divendres, 20 Gener 2023 10:51