Alfafar treballa en la prevenció i control de plagues

Dimarts, 24 Gener 2023 15:23 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 85 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El calendari de 2023 estableix un tractament mensual de desratització, desinsectació i desinfecció en la xarxa de clavegueram i àrea urbana.


A més, es realitzen tractaments específics en parcs i jardins cada dos mesos, i una actuació concreta contra el mosquit tigre mensual des de març fins a novembre, els mesos de proliferació.


La planificació anual també inclou els tractaments en contenidors soterrats, l'actuació en edificis municipals i la realització de treballs de reforç quan la situació ho requerisca.


L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria de Sanitat, ha començat amb les actuacions de 2023 per al tractament de prevenció i control de plagues en el municipi.


L'empresa responsable ja ha realitzat els primers tractaments de desratització, desinsectació i desinfecció en la xarxa de clavegueram i àrea urbana, els quals es realitzen una vegada al mes durant tot l'any.


Al costat d'aquestes actuacions, també es realitzen tractaments específics en parcs i jardins cada dos mesos. A això se sumen els tractaments contra el mosquit tigre, que es realitzen amb periodicitat mensual des de març fins a novembre, els mesos de proliferació.


El calendari de planificació anual d'actuació també contempla els tractaments que s'efectuen en contenidors soterrats, les sis actuacions anuals en edificis municipals i la realització de treballs de reforç quan la situació ho requerisca.


A causa de la zona en la qual es troba Alfafar, el municipi és especialment sensible a les plagues per la seua proximitat amb el Parc Natural de l’Albufera. Per això, l’Ajuntament d’Alfafar treballa per a previndre l'aparició de plagues com el mosquit tigre, les rates o les paneroles amb un pla de prevenció que s'executa al llarg de tot l'any.

Modificat el Dimarts, 24 Gener 2023 15:24