Alfafar inicia un nou curs dins de la formació per a l'ocupació 2023

Dijous, 02 Febrer 2023 15:36 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 116 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

De l'1 de febrer al 14 de març s'impartirà la formació “Auxiliars de Comerç i Dependents de Supermercat”.


El curs centra els seus objectius en el desenvolupament de competències professionals per a l'atenció al públic i la gestió del punt de venda.


Les 15 persones beneficiàries realitzaran un total de 120 hores de teoria i 120 hores de pràctica.

 

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de l'Agència de Desenvolupament Local (ADL), ha iniciat el curs “Auxiliars de Comerç i Dependents de Supermercat” dins del programa municipal de formació per a l'ús de 2023, que es realitzarà fins al pròxim 14 de març en el Centre de Formació municipal Mestra Emilia Fenoll.


Aquesta formació teoricopràctica centra els seus objectius en el desenvolupament de competències professionals per a l'atenció al públic i la gestió del punt de venda. Un total de 15 persones, aturades i empadronades a Alfafar, realitzaran les 120 hores de formació teòrica, que inclouen mòduls d'atenció bàsica al client, marxandatge i aparadorisme, així com operativa de caixa i preparació de comandes.


Així mateix, el curs contempla el desenvolupament de 120 hores de pràctiques no laborals en empreses del sector, la qual cosa permetrà consolidar els coneixements adquirits durant la formació en un escenari real.


L'alcalde d'Alfafar, Juan Ramón Adsuara, ha assegurat que “augmentar l'ocupabilitat passa de manera indissoluble per la capacitació professional, perquè les empreses inverteixen cada vegada més recursos en noves tècniques de venda i la nostra labor és orientar a les persones desocupades perquè adquirisquen aquestes noves competències”.

Modificat el Dijous, 02 Febrer 2023 15:37