Alfafar seleccionada per a la ruta d'Art Urbà del València CF

Dilluns, 06 Febrer 2023 15:25 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 72 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La II Edició de la Ruta d'Art Urbà VCF sumarà un mural vinculat al club en la localitat d'Alfafar.


Aquesta iniciativa vertebra el valencianisme amb mostres artístiques en diferents municipis.


Alfafar, Atzeneta d´Albaida, Gandia i Oliva se sumen a Cullera, Riba-roja del Túria i Sueca, seleccionades en la I edició i que compten amb sengles murals vinculats al Club.

 


L’Ajuntament d’Alfafar ha sigut seleccionat per a formar part de la II Edició de la Ruta d'Art Urbà del València CF. Dissabte passat 4 de febrer, el club blanquinegre va anunciar les quatre localitats en les quals desenvoluparan aquesta iniciativa artística: Alfafar, Atzeneta d´Albaida, Gandia i Oliva.


En l'acte de presentació d'aquesta II Ruta d'Art Urbà VCF, l'alcalde d'Alfafar, Juan Ramón Adsuara, va destacar l'estreta relació que té el municipi amb el València CF i la penya valencianista amb seu en la localitat. Adsuara va mostrar un gran entusiasme amb l'arribada d'aquest projecte i el “orgull de poder albergar part de la història del club”.


La Ruta d'Art Urbà del València CF, fruit del treball conjunt de la Fundació VCF i de la Diputació de València, a través de Turisme València, és una mostra que vertebra el valencianisme a través de diversos murals artístics a l'aire lliure que donen a conéixer la història, les llegendes i els valors del València CF.
La primera edició d'aquesta iniciativa es va realitzar el passat 2022, amb la selecció de Cullera, Riba-roja del Túria i Sueca com a seus per als murals vinculats al Club.


Pròximament, el club rebrà les propostes d'artistes que tinguen interés a participar i desenvolupar els seus murals a Alfafar i la resta de municipis seleccionats.

Modificat el Dilluns, 06 Febrer 2023 15:26