Alfafar finalitza la primera campanya de Bons Comerç

Dimecres, 08 Març 2023 18:06 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 63 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

S'ha repartit el 100% dels bons de la campanya, un total de 1.160 xecs.


La primera campanya ha comptat amb 22 comerços locals adherits i s'està treballant en pròximes convocatòries per a 2022.


L’Ajuntament d’Alfafar, a través de l'àrea de Comerç, ha conclòs la primera campanya de Bons Comerç. Aquesta iniciativa, que tenia l'objectiu de potenciar el comerç local i ajudar a la despesa familiar, ha esgotat el 100% dels xecs disponibles.
En total 199 persones s'han beneficiat del pla del Bo Comerç, que va finalitzar el passat 15 de gener. Per a dur a terme aquesta campanya, l’Ajuntament d’Alfafar ha destinat 8.700 euros del pressupost municipal.
En aquesta edició s'han generat un total de 1.160 bons, que podien utilitzar-se en els 22 comerços locals adherits a la campanya. La ciutadania va poder sol·licitar-los de manera gratuïta a través de la seu electrònica i gastar l'import d'aquest, un total de 60 euros, dels quals 30 eren pagats per la persona i els restants pel bo.
L'Agència de Desenvolupament Local (ADL) prepara ja noves campanyes de Bons Comerç Alfafar per a desenvolupar en 2022. Els comerços interessats a formar part d'aquesta iniciativa poden unir-se com a entitat col·laboradora durant tot l'any. Per a això, han de tramitar la seua sol·licitud en la seu electrònica en l'apartat “Sol·licitud adhesió campanyes bons comercie i consum”.
L’Ajuntament d’Alfafar busca amb aquesta iniciativa dinamitzar el consum local en el municipi, i reforça el seu compromís per a contribuir a alleujar l'economia de les famílies de la ciutat.

Modificat el Dimecres, 08 Març 2023 18:07