Noelia García inicia la seua campanya

Dissabte, 13 Mai 2023 10:54 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 46 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

‘La Victòria de la Gent’ subratllant la importància de la unitat del seu partit.

Els socialistes inicien la seua campanya amb la tradicional pegada de cartells. En les pròximes setmanes portaran el seu treballat Programa de Govern 2023-2027 a tots els barris de la ciutat.

Sota el lema ‘La Victòria de la Gent’, la candidatura aspira a representar a tota la gent d'Alfafar, així com a les seues inquietuds i necessitats, desateses tantes vegades per l'actual equip de govern del Partit Popular de Juan Ramón Adsuara.

Veu necessari un profund procés de reflexió sobre el sentit i el lloc que ocupanel comerç local. Un sector descurat també per Adsuara i el seu equip i que ha de tornar a posar-se en el centre de les polítiques del municipi.

García destaca la importància de la unitat de la qual gaudeix la seua agrupació. Una unió que els permet, al costat dels centenars de veïns i veïnes que ja han mostrat la seua adhesió al projecte, començar a somiar ja amb una victòria que molts ja vaticinen.


La candidata socialista a l'Alcaldia d'Alfafar, Noelia García, va iniciar anit la seua campanya electoral amb la tradicional pegada de cartells. Un acte que marca l'inici del període de campanya electoral en tots els comicis. La campanya s'estendrà fins al dissabte 27, dia de reflexió.

Segons informen des de l'equip de campanya, durant les pròximes setmanes, Noelia García, juntament amb tota l'agrupació socialista, treballarà àrduament per a donar a conéixer el seu programa de govern 2023-2027 en cadascun dels barris d'Alfafar. Un programa que està fet per moltíssimes mans però un sol cor, el de societat alfafarense. I és que aquest document de proposta i compromisos és fruit del diàleg amb els col·lectius i entitats de la societat civil d'Alfafar.

Sota el lema ‘La Victòria de la Gent’, la candidatura aspira a representar a tota la gent d'Alfafar, així com a les seues inquietuds i necessitats, que en moltes ocasions han sigut desateses per l'actual equip de govern del Partit Popular, encapçalat per l'actual alcalde, Juan Ramón Adsuara.

Noelia García ha destacat que el seu programa es basa en la construcció d'un Alfafar més just i solidari, amb polítiques socials que garantisquen la igualtat d'oportunitats per a totes les persones. Així mateix, ha subratllat el seu compromís amb l'ocupació, l'educació, la cultura, el medi ambient i la participació ciutadana.

D'altra banda, l'alcaldable dels socialistes ha insistit en la necessitat de dur a terme un procés de dinamització dels barris d'Alfafar, perquè recuperen la seua condició d'espais plens de vida, facilitant la mobilitat entre ells. Per a això, veu necessari un profund procés de reflexió sobre el sentit i el lloc que ocupen els comerços de barri i, en general, tots els negocis locals. Un sector descurat també per Adsuara i el seu equip i que ha de tornar a posar-se en el centre de les polítiques del municipi.

Durant unes declaracions posteriors a l'acte de pegada de cartells, García ha destacat la importància de la unitat de tot el partit entorn de la seua candidatura per a aconseguir una victòria que permeta el canvi que necessita Alfafar. Una unitat de la qual gaudeix la seua agrupació i que els permet, al costat dels centenars de veïns i veïnes que ja han mostrat la seua adhesió al projecte, començar a somiar ja amb una victòria que molts ja vaticinen.

En definitiva, la candidatura socialista de Noelia García ha iniciat la seua campanya electoral amb força i determinació per a oferir als ciutadans i ciutadanes d'Alfafar una alternativa real i efectiva que done resposta a les seues necessitats i demandes.

Modificat el Dissabte, 13 Mai 2023 10:55