Noelia García es compromet a reprendre el projecte d'auditori dels socialistes que Adsuara “ha deixat agafant pols en un calaix”

Dilluns, 22 Mai 2023 10:39 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 45 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'alcaldable dels Socialistes d'Alfafar ha presentat aquest matí el seu projecte cultural per a Alfafar, que conté, entre moltes altres propostes, la reactivació del projecte auditori que els socialistes van iniciar en el seu anterior mandat

A més, es compromet a ampliar els horaris de les biblioteques municipals d'Alfafar i dotar-les d'uns serveis dignes per a les i els estudiants de la localitat

García assegura que treballarà pels interessos de totes i tots, “també per aquells que van votar al PP i hui estan tremendament decebuts amb el govern d'Adsuara”


La candidata socialista a l'Alcaldia d'Alfafar, Noelia García, té una visió clara: convertir el municipi en un lloc on la cultura i l'educació siguen accessibles per a tots els veïns i veïnes. Per a aconseguir-ho, ha proposat un projecte que inclou la renovació i millora de les biblioteques municipals, així com la construcció d'un auditori i espai cultural que albergue diverses activitats els 365 dies de l'any.

“Encara que malintencionadament Adsuara va entrar a l'Ajuntament acusant-nos de deixar factures sense pagar, la qual cosa realment va trobar en els calaixos van ser molts i molt bons projecte dels socialistes. Projectes que, deliberadament, ha deixat agafant pols en un calaix. Alguna cosa que dona compte que la seua vertadera motivació no és millorar la vida de ningú, sinó apuntar-se tants, amb una visió clarament electoralista, des que va entrar a governar”, ha explicat la lideresa alfafarense.

És, per això, que García ha anunciat el seu compromís de construir aqueix auditori i espai cultural que “serà dinàmic i 100% obert a la ciutadania, amb exposicions, conferències, tallers, concerts i altres activitats culturals", ha assegurat amb emoció i ha afegit: "volem que els veïns i veïnes d'Alfafar puguen gaudir d'una àmplia varietat d'esdeveniments culturals durant tot l'any".

La proposta dels socialistes inclou, a més, la renovació i millora de les biblioteques municipals, que, segons la seua visió, han de ser “espais on es guarda una cultura viva que hem de preservar. Oferirem espais en perfectes condicions per a l'estudi, amb horaris especials dirigits principalment a les i els estudiants. El nostre objectiu és oferir un servei de qualitat a les i els alfafarenses, amb espais en perfectes condicions en relació a la temperatura, accés de la xarxa elèctrica a la connexió a Internet".

En definitiva, Noelia García i el seu equip tenen un projecte ambiciós i emocionant per a convertir a Alfafar en un municipi cultural i educatiu. La seua aposta per la renovació i millora de les biblioteques municipals, així com la construcció d'un auditori i espai cultural, són la clau per a garantir l'accés a la cultura i l'educació per a tots els veïns i veïnes d'Alfafar.

Modificat el Dilluns, 22 Mai 2023 10:40