Noelia García convertirà Alfafar en una ciutat “veritablement esportiva i sostenible”

Dimarts, 23 Mai 2023 09:47 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 46 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La candidata a l'Alcaldia dels Socialistes d'Alfafar aspira a dotar a Alfafar de les infraestructures necessàries per a potenciar els clubs i escoles esportives, promovent així un estil de vida actiu i saludable

Assegura que treballarà sense descans per a adquirir els terrenys confrontants al camp de futbol, per a dur a terme la tercera fase de zona esportiva a Alfafar, amb pistes d'atletisme, circuits i pistes de bàsquet, entre moltes altres instal·lacions

A més, es compromet a remodelar per complet el camp de futbol municipal, assegurant-se que siga modern i sostenible

Culpa al govern local d'Adsuara i a la seua falta d'inversió i compromís, que han portat a la situació actual, en la qual Alfafar no compta amb les infraestructures adequades i les oportunitats per a l'oci actiu i saludable són limitades

 

Noelia García, candidata socialista a l'alcaldia d'Alfafar, es compromet a transformar el municipi en una vertadera ciutat esportiva i sostenible durant la pròxima legislatura. Amb una passió desbordant i una visió clara, l'alcaldable dels Socialistes d'Alfafar aspira a dotar a Alfafar de les infraestructures necessàries per a potenciar els clubs i escoles esportives, promovent així un estil de vida actiu i saludable per a tots els ciutadans.

"No ens detindrem en el nostre esforç per convertir Alfafar en una ciutat veritablement esportiva i sostenible", ha afirmat García aquest mateix matí amb convicció. En línia amb aquesta proposta, es compromet a remodelar per complet el camp de futbol municipal, assegurant-se que siga modern i sostenible. Aquest desafiament representa un requisit fonamental per a les construccions del futur i brinda l'oportunitat de mostrar al món l'eficàcia de les solucions sostenibles, amb un impacte mediambiental que transcendeix més enllà de les meres competicions esportives.

És ja sabut per la ciutadania alfafarense que l'esport és un dels pilars fonamentals del projecte socialista liderat per Noelia García. A més, s'ha compromés a reforçar la col·laboració amb les entitats esportives d'Alfafar, assegurant que les propostes s'adapten de manera precisa a les seues necessitats reals. "Ens reunirem amb totes i cadascuna de les entitats i organitzacions esportives per a unir esforços, teixir xarxes i crear sinergies", va declarar García amb entusiasme.

D'altra banda, com ja va anunciar en l'acte de presentació de la seua candidatura, la lideresa ha deixat clar que, tan prompte com es convertisca en la primera alcaldessa d'Alfafar, treballarà sense descans per a adquirir els terrenys confrontants al camp de futbol, per a dur a terme la tercera fase de zona esportiva a Alfafar, amb pistes d'atletisme, circuits i pistes de bàsquet, entre moltes altres instal·lacions, per a donar cabuda a totes les escoles esportives del municipi

D'acord amb la visió de convertir a Alfafar en un espai modern i sostenible, seguint els exemples d'altres grans ciutats i municipis, els socialistes tenen una ferma determinació d'establir el Primer Pla de Consum Responsable d'Energies Renovables en edificis públics, pimes i llars.

En relació a aquestes mesures energètiques, Noelia García ha subratllat: "Volem que Alfafar siga un municipi líder en l'autoconsum d'energia verda i sostenible, així com en l'ús d'energies renovables, contribuint activament a la lluita contra el canvi climàtic". A més, ha explicat que aquest pla també brindarà un incentiu per a reduir les factures elèctriques tant de les famílies i pimes com del propi Ajuntament.

“És evident que l'actual equip de Govern d'Alfafar, encapçalat per Juan Ramón Adsuara i el Partit Popular, ha deixat molt a desitjar en termes de promoció esportiva i sostenibilitat. La falta d'inversió i compromís han portat a la situació actual, en la qual Alfafar no compta amb les infraestructures adequades i les oportunitats per a l'oci actiu i saludable són limitades”, ha conclòs.

Noelia García i el seu equip estan disposats a revertir aquesta situació i oferir als ciutadans d'Alfafar un futur millor. És hora d'un canvi real i significatiu. És hora d'apostar per una gestió compromesa, sostenible i que tinga en compte el benestar de tota la ciutadania.

Modificat el Dimarts, 23 Mai 2023 09:48