Benetússer celebrarà la tercera edició de les Jornades de Ciutadania en Igualtat

Dijous, 08 Març 2018 13:54 Escrit per  Publicat en Benetússer-VAL Vist 384 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Benetússer presentarà dissabte que ve 10 de març la tercera edició de les Jornades de Ciutadania en Igualtat en les quals se seguirà aprofundint en la reflexió sobre les desigualtats entre homes i dones i en les solucions per a acabar amb ella. Organitzada per la regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Benetússer, la jornada arrancarà a les 10 del matí amb la presentació del projecte “Curts per la igualtat i l'educació” per Paqui Méndez Martínez, Presidenta de la Associació per la Coeducació. Després de la presentació els participants tindran l'oportunitat d'escoltar a Sandra Molines Esborres, Llicenciada i Doctora en Psicologia que exposarà els resultats de la seua tesi doctoral “La coeducació en un centre educatiu: anàlisi del pati escolar”. 

El programa, que estarà presentat per Encarna Conca Carrión presidenta del Consell Escolar Valencià, es tancarà amb les xarrades de Belén Sanchéz Teira i Pablo Macías Alba coautores dels llibres infantils coeducativos i igualitaris “Erase dues vegades” i “Camine jo valenta”, amb la lectura d'un manifest per part del Consell de Dons de Benetússer i amb un combat d'Il·lustradors a càrrec de Drawing Fighters. Durant tot el matí es podrà visitar el stand de la llibreria Somnis de Paper amb llibres coeducativos i feministes. La tercera edició de les jornades d'Igualtat tindran lloc en el Xalet de la Xapa el dissabte 10 de març i la participació és gratuïta. 

ACTE: III Jornades de Ciutadania en Igualtat 

DATA: Dissabte 10 març 2018

LLOC: Xalet de la Xapa (Calle Major, 15) Benetússer. 

HORA: Des de les 10h 

ASSISTIRAN: Paqui Méndez Martínez, presidenta la Associació per la Coeducació, Encarna Conca Carrión presidenta del Consell Escolar Valencià i l'alcaldessa de Benetússer Eva Sanz. 

Programació d'actes d'III Jornades de Ciutadania en Igualtat: https://goo.gl/vxf5se

 

Benetússer s'uneix a la manifestació de l'Horta Sud

Benetússer s'ha sumat a la manifestació organitzada avui per sindicats i organitzacions de la dona de la comarca que ha recorregut aquest matí les localitats de Sedaví, Alfafar, Benetússer i Massanassa amb motiu del 8M Dia de la Dona. Durant la marxa s'ha reivindicat la igualtat real i efectiva entre home i dones. 

 

Informa Nou Horta. Benetússer

 

Modificat el Dijous, 08 Març 2018 13:57