PSPV-PSOE: "Benetússer abrigalla a la candidata socialista Eva Sanz"

Divendres, 05 abril 2019 13:48 Escrit per  PSP-PSOE Benetússer Publicat en Benetússer-VAL Vist 429 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El saló de plens de l'Ajuntament de Benetússer es va omplir i va quedar xicotet per a la presentació de la candidatura socialista a les pròximes eleccions locals. Una candidatura encapçalada per l'actual alcaldessa Eva Sanz i en la qual estan representats tots els barris de la ciutat i gran part del teixit associatiu. 

 

En aquest sentit Eva Sanz ha destacat "volem continuar donant resposta a les necessitats de la ciutadania i per això comptem amb persones en la nostra llista que són coneixedores de primera mà d'allò que necessita la ciutat de Benetússer", l'actual alcaldessa també va voler destacar la forta transformació que ha experimentat el municipi després del seu retorn a l'alcaldia en 2015 "hem transformat la realitat de Benetússer posant en el centre de tot a les persones i les seues necessitats. Hem anat recuperant la direcció del municipi baixant el deute i la desocupació així com incrementant i recuperant serveis" 

 

L'acte va comptar amb la presència de l'exministra i consellera de Sanitat, Carmen Montón, qui va donar suport a Eva, transmetent-li confiança i definint-la com "una dona amb experiència, treballadora i responsable, coneixedora de les necessitats de la seua ciutat que treballa pel bé comú". Montón a més va assegurar que "Eva compta amb un equip intergeneracional i ben preparat".

 

 

Informa Nou Horta. PSPV-PSOE Benetússer

Modificat el Divendres, 05 abril 2019 13:49