José Manuel Casañ protagonitza l'estrena del podcast 'Il·lustres de Benetússer'

Dimarts, 25 Mai 2021 16:36 Escrit per  Publicat en Benetússer-VAL Vist 198 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament de Benetússer va estrenar ahir a les 20 hores el seu podcast ‘Il·lustres de Benetússer’, un nou projecte amb el qual busca donar veu a personalitats de referència del municipi a través del format de l’entrevista en profunditat. La gran estrena del programa va estar protagonitzat pel líder i vocalista del grup Seguridad Social, José Manuel Casañ, benetussí de naixement i la història personal del qual i inicis professionals estan fortament vinculats a la localitat. A través de més de 45 minuts d’entrevista, conduïda per Denis Madrid, regidor de Joventut i Festes, el cantant va parlar sobre la seua trajectòria i va respondre a preguntes directes de la ciutadania, enviades prèviament a través de missatges textuals i d’àudio. D’aquesta manera, va quedar revelada una de les grans exclusives del programa amb l’anunci de dos futurs concerts acústics que la banda interpretarà amb motiu de les No-Festes de Benetússer els pròxims 26 i 27 de juny a les 18.30 hores en el Centre Cultural El Molí.

 

El programa, que tindrà una periodicitat mensual, aspira a convertir-se en un projecte intergeneracional que interesse igualment a joves i majors a través d’entrevistes a persones de perfils completament diferents. D’aquesta manera, amb el podcast ‘Il·lustres de Benetússer’ el consistori busca adaptar-se als nous formats de comunicació, oferint continguts que responen a les noves maneres de consum audiovisual. “Creiem que a través del nostre podcast podrem oferir a la ciutadania un canal per a conéixer millor als nostres veïns i veïnes que, gràcies al seu talent i esforç, han aconseguit l’èxit professional o personal i porten el nom de Benetússer pel món sencer”, destaca Denis Madrid.

 

El programa número 1 d”Il·lustres de Benetússer’ pot escoltar-se a través de les principals plataformes, com Spotify i iVoox.

 

Informa Nou Horta. Benetússer