Benetússer inicia la temporada dels seus paellers de Monte Alto

Dilluns, 31 Mai 2021 11:02 Escrit per  Publicat en Benetússer-VAL Vist 200 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

A partir de l’1 de juny, coincidint amb l’arribada del bon temps, l’Ajuntament de Benetússer reobrirà al públic els paellers municipals amb l’objectiu d’oferir una alternativa d’oci segura i adaptada a les mesures Covid-19. Les instal·lacions comptaran amb un horari d’obertura de dimarts a divendres de 18 a 23, mentre que els dissabtes, diumenges i festius la jornada ininterrompuda serà d’11 a 24 hores.

 

Els paellers estaran tancats els dilluns, exceptuant el 28 de juny, ja que coincideix amb una festivitat local. “Comptem amb un espai condicionat perquè la gent puga disfrutar de manera segura gràcies al parcel·lat que vam realitzar l’any passat, que divideix la zona en àrees de 100 m² que garanteixen el distanciament entre famílies i grups d’amics”, assenyala la regidora d’Hisenda i Patrimoni, Reme Navarro Alapont.

 

En tractar-se d’un espai d’oci que compta amb una important demanda ciutadana, l’accés haurà de realitzar-se amb cita prèvia a través del telèfon 697 85 54 06 a partir del pròxim dimarts. Les parcel·les hauran de ser ocupades per un màxim de 10 persones, xiquets i xiquetes inclosos, i els usuaris hauran de portar la màscara sempre que no s’estiga consumint. Per a garantir la traçabilitat en cas de contagi, s’haurà de facilitar en l’entrada nom, cognoms i número de telèfon, així com seguir les indicacions de la persona encarregada del compliment de les normes sanitàries i de la desinfecció dels espais comuns.

 

Informa Nou Horta. Benetússer

 

Modificat el Dilluns, 31 Mai 2021 11:04