L'IES María Carbonell de Benetússer guanya el tercer premi del concurs 'Joves en positiu'

Dilluns, 21 Juny 2021 09:57 Escrit per  Publicat en Benetússer-VAL Vist 87 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Divendres matí, representants del Departament de Salut de la Ribera feren lliurament d’un diploma a l’alumnat del grup PR4 de 4t de l’ESO de l’IES María Carbonell i Sánchez per l’obtenció del 3r premi del concurs fotogràfic ‘Joves en positiu: Fem Salut i Superem la Covid-19’.

 

Es tracta d’una iniciativa posada en marxa per les autoritats sanitàries que té com a objectiu promoure les mesures d’higiene i prevenció enfront de la Covid-19 entre l’alumnat de l’últim curs de secundària de l’Horta. Sota aquesta premissa, els i les joves de l’institut van presentar una fotografia titulada ‘Un món de possibilitats’ que capta el desenvolupament d’una classe a l’aire lliure al pati del centre, amb l’objectiu de mostrar una cara diferent de la pandèmia en la qual s’ha pogut desplaçar l’aprenentatge a altres espais enriquidors. El segon premi ha sigut obtingut per Saray Marouane de l’IES Alcàsser sota el lema ‘La distància és important per superar aquesta pandèmia’, i el primer per María Tomás Inarejos del Centre María Inmaculada d’Alfafar.

 

L’acte de lliurament del diploma ha comptat amb la presència de José Añó, director del Centre de Salut Pública de l’Alzira, i Amparo Ródenas, infermera de la Unitat de Promoció i Programa de Salut d’aquest, així com amb la regidora d’Educació de Benetússer, Ana Martín, i el regidor de Joventut, Denis Madrid. Cadascun dels ajuntaments dels centres educatius guanyadors han volgut col·laborar en el reconeixement als joves participants, de manera que des de l’Ajuntament de Benetússer s’ha fet lliurament a tots els guanyadors d’un kit de material escolar, el consistori d’Alfafar ha fet lliurament d’un exemplar d”Incendi en la neu’ de la seua autora local, Marisol Sales Giménez, i l’ajuntament d’Alcàsser imprimirà totes les fotografies participants del concurs per a muntar una exposició itinerant.

 

Informa Nou Horta. Benetússer