Benetússer celebrarà la primera edició de la seua ‘GastroMercat’ al setembre

Divendres, 09 Juliol 2021 16:33 Escrit per  Publicat en Benetússer-VAL Vist 179 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Benetússer, a través de la seua àrea de Desenvolupament Local, ha obert el període d'inscripció online per a la participació de comerciants i hostaleria local en la primera edició del ‘GastroMercat de Benetússer’, un esdeveniment lúdic i comercial que tindrà lloc el cap de setmana del 18 al 19 de setembre. Es tracta d'una iniciativa que té com a objectiu donar suport a l'activitat econòmica del municipi a través de la creació d'un espai atractiu que propicie el consum segur de la població després del retorn vacacional.

 

Així, la localitat acollirà una alternativa comercial per les seues places i carrers més cèntrics amb una oferta de tapeig, aliments frescos i tota una selecció de productes per a tots els gustos procedents de botigues locals. “Amb la posada en marxa del ‘GastroMercat de Benetússer’ ampliem el nostre suport al comerç i a l'hostaleria local, buscant alternatives interessants tant per als negocis com per a una ciutadania que podrà adquirir productes de qualitat i de proximitat a l'aire lliure i d'una forma més original”, assenyala el regidor de Desenvolupament Local, Emilio Cano Arteaga.

 

El ‘GastroMercat’ tindrà un horari de dissabte i diumenge de 10 a 14 hores i de 17.30 a 21 hores. Els comerços interessats a participar podran reservar el seu estand completant el formulari en la web municipal (https://bit.ly/3xvm5gn), indicant les necessitats específiques segons la mena de producte que es vaja a oferir en cada cas.

 

Aquest projecte de l'àrea de Desenvolupament Local se suma a altres iniciatives implementades per l'Ajuntament de Benetússer que tenen com a objectiu impulsar i dinamitzar el sector comercial i de l'ocupació, especialment després de la crisi econòmica derivada de la Covid-19.

 

Informa Nou Horta. Benetússer

 

Modificat el Divendres, 09 Juliol 2021 16:36