Benetússer millora les condicions laborals del seu personal de neteja i jardineria

Dijous, 15 Juliol 2021 16:07 Escrit per  Publicat en Benetússer-VAL Vist 365 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'empresa municipal Benesermu SAU ha signat un acord col·lectiu per a millorar les condicions laborals del seu personal de neteja viària, d'edificis i locals i de jardineria. Amb aquesta signatura, s'estableix un nou marc regulador que garanteix a la plantilla l'increment salarial durant el període 2020-2022, així com l'establiment d'una prima pel treball de reforç intensiu realitzat durant el període Covid-19. D'altra banda, es valora la protecció del SMI, regulant els plusos que el confirmen d'acord amb les indicacions de la Inspecció de Treball, així com l'increment del plus de falles o de les hores extraordinàries. “Amb aquest acord, des de l'ajuntament expressem la nostra voluntat de treballar sempre per la millora dels drets laborals de tots els empleats i empleades a càrrec nostre, tant en matèria social com econòmica, garantint que les condicions siguen justes i concorde a les noves realitats que vivim”, informa l'alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz.

 

En aquest sentit, a més de l'increment salarial, destaca l'equiparació dels permisos retribuïts dels sectors de neteja viària i jardineria als establits en el conveni de neteja d'edificis i locals, així com una millora general en matèria de conciliació que engloben des de la reducció de jornada, als permisos de lactància o la cura dels fills/es afectats per malalties greus.

 

En les negociacions de l'acord, que es van iniciar abans de la pandèmia, han intervingut, d'una part, l'alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz, com a Presidenta del Consell d'Administració de Benesermu; Francisca Lon Mateu, consellera vocal del mateix i Ernesto Casino Bueno, Secretari del Consell d'Administració de l'empresa; i de l'altra, els delegats sindicals de Benesermu i representants de CCOO del Hàbitat del PV.

 

Informa Nou Horta. Benetússer

Modificat el Dijous, 15 Juliol 2021 16:08