Benetússer canviarà la gespa del seu camp de futbol abans de final d'any

Dilluns, 19 Juliol 2021 16:47 Escrit per  Publicat en Benetússer-VAL Vist 138 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Benetússer, a través de la seua àrea d'Esports, s'ha reunit amb el club local, la Unió Benetússer Favara CF, per a acordar la planificació del canvi de gespa del camp de futbol municipal abans de finalitzar l'any. La trobada, que va comptar amb la presència de l'alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz, i del regidor d'Esports, Rafael del Riu, així com del president del club, José Vicente Ballester, acompanyat d'altres membres d'aquest, tenia com a objectiu establir un calendari d'actuacions consensuat amb la directiva del club per a reduir l'impacte sobre els futurs partits i planificar alternatives per al correcte desenvolupament esportiu. “Des de l'ajuntament estem treballant en ferm per a finalitzar l'any amb una nova gespa, donant una resposta prioritària a aquesta demanda ciutadana que transformarà les nostres instal·lacions, i situarà la nostra escola de futbol en tot un referent a la nostra comarca”, destaca el regidor d'Esports, Rafael del Riu, que, a més, “vol agrair en tot moment la bona relació de col·laboració per part del club, jugadors, tècnics i directius”.

 

Així, en els pròxims mesos es procedirà, primerament, a la instal·lació de focus LED que permetran la millora de la il·luminació del camp amb el consegüent estalvi de consum d'electricitat. Més tard, es durà a terme el canvi de la gespa a partir d'uns plecs en els quals es valorarà tant la qualitat del producte i la seua homologació com el seu ajust a la normativa mediambiental.

 

Aquests canvis en el camp de futbol municipal se sumaran a les millores ja realitzades tant a l'interior com en l'exterior de les instal·lacions esportives en els últims temps. A més del segellament de les goteres i del canvi de lluminàries en el pavelló del poliesportiu, s'ha procedit al canvi de finestrals del mateix per a afavorir la ventilació en temps de Covid-19, i s'ha adquirit una nova màquina de neteja per al sòl cobert que actua amb major rapidesa i seguretat per als usuaris i usuàries.

 

En l'exterior, el Poliesportiu Municipal compta amb quatre noves pistes de pàdel que formen part de l'ampliació de 7.800 m² posada en marxa en el complex esportiu municipal de Benetússer, la finalització del qual va coincidir amb l'inici de la pandèmia en el 2020. Les noves instal·lacions inclouen també pistes de futbol sala i de bàsquet i dues pistes per a la pràctica de diferents disciplines, a més d'una àrea de street workout, espais especialment dissenyats per als més joves del municipi.

 

Informa Nou Horta. Benetússer 

 

 

 

 

 

 

 

Modificat el Dilluns, 19 Juliol 2021 16:49