Benetússer es prepara per a rebre la Volta Ciclista a Espanya 2021

Dilluns, 02 Agost 2021 14:07 Escrit per  Publicat en Benetússer-VAL Vist 122 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Benetússer ha celebrat una reunió tècnica amb l'objectiu de definir els protocols d'actuació per a acollir el pas pel municipi de la Volta Ciclista a Espanya el pròxim 19 d'agost. La trobada ha comptat amb la presència de l'alcaldessa de la localitat, Eva Sanz, el cap de la Policia Local, Francisco Márquez, el cap de Protecció Civil, Alfredo Rubio, així com d'altres membres de la Corporació Municipal i personal tècnic de neteja i manteniment, a més de representants del Club Ciclista local. “Des de l'Ajuntament de Benetússer estem encantats que aquest esdeveniment esportiu de rellevància internacional passe pels nostres carrers, convertint-nos en focus d'atenció mundial, per la qual cosa activarem un dispositiu de màxim nivell per a garantir l'èxit de l'esdeveniment tant esportivament com de participació i seguretat veïnal”, assenyala l'alcaldessa del municipi, Eva Sanz.

 

La 6a Etapa, amb eixida a Requena i meta a Cullera, travessarà l'avinguda Camí*Nou, una de les artèries principals del municipi que compta amb un important pas tant de vehicles com de vianants, per la qual cosa, des de Policia Local, s'ha treballat un pla per a definir les actuacions necessàries de cada àrea per al bon desenvolupament de la carrera. Així, des dels serveis municipals de neteja es farà un treball exhaustiu per a eliminar la pols i qualsevol material lliscant de la via, mentre que des de l'àrea de manteniment es barrarà el perímetre i es procedirà a la retirada de les bandes reductores de velocitat i dels contenidors presents en el tram pel qual passaran els ciclistes a una velocitat mitjana que podria superar els 50 km/h. Atés que no podrà haver-hi vehicles en l'avinguda, des de la Policia Local es durà a terme una campanya informativa amb diversos dies d'antelació per a comptar amb la col·laboració ciutadana a l'hora de procedir a la seua retirada anticipada de la via. Així mateix, des de l'àrea de Desenvolupament Local es farà lliurament d'una carta informativa a tota hostaleria de Camí Nou del pas de la carrera per a organitzar el muntatge de terrasses, la càrrega i descàrrega i el pas per als vianants durant el període de desenvolupament de l'esdeveniment.

 

Des del punt de vista de l'organització, des de l'àrea d'Esports s'ha sol·licitat la col·laboració de voluntaris per a cobrir la carrera tant del Club Ciclista de Benetússer com d'altres entitats del municipi que vulguen participar en els que els organitzadors de la Volta Ciclista a Espanya equiparan amb gorres i samarretes oficials. Per part seua, des de Protecció Civil es vetlarà pel compliment de les mesures sanitàries per part del públic assistent, a més de controlar l'eixida i entrada de persones del perímetre mentre dure la carrera.

 

Informa Nou Horta. Benetússer

 

Modificat el Dilluns, 02 Agost 2021 14:08