Les Escoles Esportives Municipals de Benetússer es preparen per a la nova temporada

Dimarts, 24 Agost 2021 13:32 Escrit per  Publicat en Benetússer-VAL Vist 59 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Benetússer, a través de la seua àrea d'Esports, calfa motors de cara a la posada en marxa de les seues Escoles Esportives Municipals per al curs 2021-2022. Es tracta d'un programa organitzat en col·laboració amb l'AMPA que té com a objectiu el foment de les activitats esportives entre els més joves del municipi mitjançant una oferta adaptada a tota mena de gustos i interessos.

 

Així, mitjançant una matrícula de 60 euros, els xiquets i xiquetes inscrits poden triar entre bàsquet, bàdminton, judo, futbol-sala, handbol o multiesport amb una mitjana de dos o tres dies d'entrenament i una jornada de competició els dissabtes. “A Benetússer comptem amb una gran tradició esportiva i amb escoles molt motivades per a formar als nostres xiquets i xiquetes en els valors essencials de l'esforç, la companyonia i la superació personal en el marc d'unes instal·lacions esportives de referència”, assenyala el regidor d'Esports, Rafael del Riu.

 

Les activitats, dirigides a menors nascuts entre 2006 i 2015 que cursen primària i secundària, està previst que es realitzen tant en el pavelló cobert com en les noves pistes exteriors del Poliesportiu Municipal. Per a dur a terme la matrícula s'haurà d'emplenar el full d'inscripció i el model de declaració responsable per part dels progenitors o del tutor/a dels xiquets que podrà descarregar-se de la web municipal www.benetusser.es. Per a completar el procés s'haurà de fer el pagament dels 60 euros de la matrícula, tenint en compte que els germans/as d'un esportista inscrit paguen solament el 50%, és a dir, 30 euros.

 

S'haurà d'entregar tota la documentació del 6 al 24 de setembre en les instal·lacions del Poliesportiu Municipal de dilluns a dissabte en horari de 9 a 13 hores.

 

Informa Nou Horta. Benetússer

Modificat el Dimarts, 24 Agost 2021 13:32