L’Escola d’Adults de Benetússer amplia la seua oferta formativa per al curs 2021-22

Dijous, 26 Agost 2021 12:04 Escrit per  Publicat en Benetússer-VAL Vist 79 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Escola d’Adults de Benetússer obrirà un any més les seues portes per a convertir-se en el centre de formació de referència en la població de l'Horta Sud durant el curs 2021-2022. En aquesta ocasió, a més de la programació tradicional que compta amb nombrosos adeptes i adeptes entre la ciutadania, el centre ampliarà la seua oferta formativa amb dos nous tallers, ‘Exercita el teu cervell’ i ‘Jugant amb l'ortografia’, destinat a un públic interessat a millorar les seues habilitats en matèria d'escriptura i lectura. “Deixem arrere un curs difícil a causa de la Covid-19 per a reiniciar la nostra activitat amb més ganes i il·lusió que mai amb l'objectiu de facilitar la formació de la ciutadania de Benetússer amb un equip de professorat i unes instal·lacions punt de referència de la nostra població”, destaca la regidora d'Educació, Ana Martín.

 

Així, de dilluns a divendres, els usuaris i usuàries podran triar entre tres grans grups formatius a preus públics. En primer lloc, la formació bàsica es distribueix entre ‘Alfabetització’, ‘Neolectores’ i ‘Educació base’, tres cursos destinats a l'aprenentatge de les nocions bàsiques amb l'objectiu de garantir i fomentar el dret a l'educació més enllà de les barreres de l'edat. Un segon grup de cursos està destinat a l'aprenentatge de llengües amb nivell de valencià A1-A2, dirigit a castellanoparlants, i nivell C1, així com dos tallers de castellà per a immigrants. En el tercer i últim bloc es troben les especialitzacions en diferents nivells d'anglés i les activitats artístiques com la ceràmica, el dibuix o la fotografia digital.

 

El període de matriculació tindrà lloc del 3 a 17 de setembre de dilluns a divendres en horari de 9 a 13 hores i de 18 a 20 hores, excepte els divendres que solament serà possible inscriure's en horari de matins. Per a tramitar la inscripció serà necessari aportar fotocòpia del DNI i una fotografia de carnet.

 

Informa Nou Horta. Benetússer

Modificat el Dijous, 26 Agost 2021 12:05