74 persones desocupades reben formació en els cursos organitzats per l'ADL de Benetússer

Dilluns, 22 Novembre 2021 10:18 Escrit per  Publicat en Benetússer-VAL Vist 44 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Benetússer, a través de la seua Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local (AEDL), ha conclòs una nova iniciativa formativa dirigida a les persones desocupades de la localitat amb l'objectiu d'incrementar les seues opcions d'ocupabilitat. Així, un total de 74 persones han participat en els quatre cursos oferits que combinaven la formació presencial, com és el cas de l'ensenyament sobre treball en altura o de carretoner/a, amb la formació en línia duta a terme en els cursos de manipulador/a d'aliments i de gestió administrativa vinculada a l'àrea de recursos humans.

 

Va tindre lloc a la sala d'actes de l'ajuntament el lliurament dels diplomes i carnets de les modalitats presencials, un acte en el qual ha participat el regidor de Desenvolupament Local, Emilio Cano Arteaga, que ha destacat que "des de l'AEDL de Benetússer treballem per a proporcionar a les persones desocupades les eines i coneixements que més es demanden en el món laboral amb l'objectiu de facilitar la seua ocupabilitat a curt termini una vegada superada la formació".

 

Els cursos, realitzats durant els mesos d'octubre i novembre, han consistit en l'adquisició de coneixements teòrics i pràctics en matèria, per exemple, dels treballs en altura, una preparació en la qual han participat 9 persones i que permet especialitzar-se en labors associades a la pintura, neteja de vidrieres o qualsevol altra activitat que implique la seua realització en bastimentades. En el cas de l'obtenció del carnet de carretoner/a, el curs va comptar amb una destacada participació tant entre demandants d'ocupació masculins com femenins, desenvolupant-se en dues jornades en la qual es van formar un total de 30 persones. Els cursos en línia, van comptar amb 20 alumnes en el cas de la formació en reforç administratiu en la gestió de recursos humans i de 15 persones per a l'obtenció del carnet de manipulador/a d'aliments, al·lergògens i anàlisis de perills i punts de control crític (APPCC).

 

Informa Nou Horta. Benetússer