Les nocions de migració i refugi protagonitzen el Ple Infantil de Benetússer

Dilluns, 22 Novembre 2021 10:37 Escrit per  Publicat en Benetússer-VAL Vist 59 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Benetússer s'ha vestit de gala per a celebrar la XVI edició del seu Ple Infantil, un esdeveniment que compta amb representació dels quatre centres educatius de primària de la localitat, així com de representants de tots els grups polítics, Policia Local i personal de les diferents àrees municipals.

 

La trobada, que ha sigut retransmés a través del canal de YouTube, ha donat principi a les 9.30 hores amb la intervenció de l'alcaldessa, Eva Sanz, que ha agraït el gran acolliment amb la qual compta any rere any un esdeveniment que ja és senyal d'identitat de la població. "Per a nosaltres és molt important prestar la màxima atenció a les propostes de la nostra infància, ja que ens transmeten valors essencials com el respecte i la inclusió que ens marquen el camí a seguir per a construir el Benetússer que mereixen els nostres xiquets i xiquetes", informa l'alcaldessa de Benetússer.

 

Per torns, els representants dels diferents centres han exposat les seues propostes, que enguany versaven sobre les nocions de migració i refugi, per a garantir el compliment dels drets humans i, molt especialment, dels xiquets i xiquetes que pateixen el desarrelament que comporta deixar els seus països per a millorar la seua qualitat de vida o a causa de conflictes armats. Acompanyant aquestes propostes, cada col·legi ha presentat una sèrie de siluetes acolorides que representaven la multiculturalitat intrínseca als éssers humans com a exemple de la ruptura dels estereotips a partir de la posada en valor de la diferència. "Des de l'àrea d'Educació plantegem cada any un tema sobre el qual creiem que és important que reflexionem com a ciutadans i ciutadanes per a promoure l'empatia i la solidaritat a través de l'educació i de la capacitat de posar-se en la pell d'un altre", exposa la regidora d'Igualtat i Educació, Ana Martín Valero.

 

Les figures entregades per les diferents classes romandran a l'ajuntament i pròximament seran exposades per a visibilitzar la perspectiva d'una infància integradora i igualitària que opina i proposa sobre qüestions de plena actualitat.

 

Informa Nou Horta. Benetússer

Modificat el Dilluns, 22 Novembre 2021 10:38