Els Reis d'Orient visitaran Benetússer per a saludar als xiquets i xiquetes

Dimarts, 04 Gener 2022 10:57 Escrit per  Publicat en Benetússer-VAL Vist 274 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Benetússer ha rebut la visita dels patges reials, una trobada molt esperada per les desenes dels xiquets i xiquetes de la població que han volgut acostar-se a la plaça de l'Ajuntament per a fer lliurament de les seues cartes dirigides als Reis Mags d'Orient. Amb l'objectiu de garantir la seguretat dels assistents, durant l'esdeveniment s'ha limitat el contacte directe interpersonal i s'ha sol·licitat la col·laboració dels adults acompanyants per a guardar la distància i evitar les aglomeracions. Uns protocols que es repetiran en les activitats organitzades per a la vesprada del pròxim dimecres 5 de gener "en la qual, primerament, rebrem la visita de SSMM en el Centre Cultural El Molí per a després realitzar en un recorregut ampliat pels carrers de Benetússer perquè tots els xiquets i xiquetes puguen saludar-los respectant les mesures sanitàries", destaca el regidor de Festes, Denis Madrid.

 

D'aquesta manera, està previst que els Reis d'Orient arriben al centre cultural a les 16.30 hores per a rebre als més menuts de la casa en grups de 10 a 15 persones que, de manera escalonada, accediran a les instal·lacions. Per això, les persones majors de 12 anys hauran de presentar el passaport Covid-19, fer ús dels dispensadors d'hidrogel situats en l'entrada i en l'eixida i seguir el circuit d'accés indicat per a evitar creus i aglomeracions. Els xiquets rebran els dolços en paquets individuals en lloc de ser llançats des de les carrosses, així com un joguet de record.

 

De nou, enguany no hi haurà missatge des del balcó de l'Ajuntament, un moment clau de la vesprada amb el qual es donava eixida a la tradicional cavalcada. En el seu lloc, s'emetrà un missatge dels Reis d'Orient a través de les xarxes socials per a donar inici a les 19 hores a la desfilada de Melcior, Gaspar i Baltasar des de la plaça del Molí i en la qual recorreran els carrers de la població amb un itinerari ampliat però sense l'acompanyament d'entitats i associacions.

 

L'itinerari de la desfilada serà el següent: plaça El Molí, camí vell de Picassent, avinguda Paiporta, avinguda Camí Nou, c/ Atanasio García Zapater, c/ Mariano Benlliure, c/ Salvador Carbó, c/ Ramón y Cajal, c/ Francisco Almarche, c/ Nuestra Señora del Socorro, c/ Ausias March, c/ Párroco Ballester, c/ El Palleter, c/ Literato Azorín, avinguda Orba, camí vell de Picassent, c/ Dr. Vicente Navarro Soler, avinguda Alfafar, c/ Maestro Serrano, c/ Constitució, c/ Pintor Ribera, c/ 9 d'Octubre, c/ Pintor Sorolla, avinguda Alfafar, avinguda Camí Nou, c/ Major, plaça El Molí.

 

Informa Nou Horta. Benetússer