Benetússer potencia la seua administració electrònica

Dijous, 13 Gener 2022 15:04 Escrit per  Publicat en Benetússer-VAL Vist 185 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Benetússer, a través de la seua àrea de Modernització, té com a objectiu prioritari per al 2022 l'ampliació de l'administració electrònica municipal per a facilitar a la ciutadania la gestió de tràmits per la via telemàtica. I prova d'aquesta aposta és, des d'aquest matí, la possibilitat d'obtindre del certificat d'empadronament en línia a través de la seu electrònica municipal https://sede.benetusser.net/ mitjançant la signatura digital dels usuaris. “Som conscients de la importància de facilitar a la ciutadania totes les eines que agiliten els seus tràmits, un procés que s'ha accelerat de manera exponencial amb la crisi sanitària, per la qual cosa treballem per a oferir alternatives ràpides i segures dels nostres serveis municipals”, informa l'alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz.

 

Després de l'expedició de més d'un miler de certificats electrònics durant l'exercici 2021, l'ajuntament ha decretat l'automatització d'una sèrie de procediments que abans es realitzaven únicament de manera presencial mitjançant documents en paper. Per a això s'han aprovat els segells dels òrgans d'alcaldia i secretària, la qual cosa ha permés donar d'alta el procediment en la plataforma electrònica a través de la qual l'usuari pot obtindre un certificat d'empadronament individual vàlid de manera immediata i sense esperes.

 

Per a dur a terme la seua obtenció, una vegada en la seu, el ciutadà ha de buscar l'apartat del padró d'habitants i iniciar el procediment mitjançant l'ús del certificat electrònic. Aquesta opció contempla únicament els certificats individuals, mentre que el cas dels empadronaments col·lectius, històrics o per habitatge, que impliquen la gestió d'un major nombre de dades, caldrà realitzar el tràmit de la forma tradicional mitjançant la sol·licitud de cita prèvia a través del 96 375 29 50 o de l'APP municipal.

 

Informa Nou Horta. Benetússer

 

Modificat el Dijous, 13 Gener 2022 15:05